maandag, april 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw ‘vliegt’ met auto in trens na aanrijding

Vrouw ‘vliegt’ met auto in trens na aanrijding

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurster van deze personenauto is donderdagochtend met haar auto in de trens op de hoek van de Petunia- en Kamperfoeliestraat in Suriname ‘gevlogen’, nadat zij in botsing kwam met een busje.

De vrouw reed over de Kamperfoeliestraat en op de hoek verleende de bestuurder van het busje geen voorrang aan haar, met de aanrijding als gevolg.

De vrouw wist met hulp van omstanders uit de auto te komen en bleef ongedeerd. De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek.

De wagen is door een sleepdienst uit de trens gehaald en afgevoerd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Gewoon vteselijk met die idioten in het verkeer. Sluit die idioot op voor 5 jaar dan ga je het verschil merken. Geen mensen die over chan en zn wan beleid praten moeten jullie opsluiten. Deze idioten.


  gemodereerd
 2. De bestuurster van de auto komt in GUINESS BOOK of RECORDS te staan als de eerste vrouw uit Suriname die kan vliegen.


  gemodereerd
 3. ook al heb je voorrang…..stop en kijk uit..Voorrang meot je niet nemen maar krijgen, ze ik altijd. Misschien moeten er op alle kruispunten verkeerslichten komen,,,het zal die duivels misschien leren wat stoppen is.
  aan OW….wat ik wel mis langs de straten zijn om de zoveel meter, verkeersborden met aangeven toegestane snelheid…je kan er niet vanuit gaan dat men weet hoe hard ze mogen rijden wat het blijkt keer op keer dat ze het niet weten. Kwattaweg bv….heeft al vanaf die straat is aangelegd, een inhaalverbod. Etr zijn nergens borden die dat aangeven….sterker nog…ZELF DE POLITIE WEET NIET DAT ER EEN INHAALVEROD IS VOOR DE KWATTAWEG. Ik heb zoveel discussies met sommige politie agenten hierover gehad….en waarom denk je?? er zijn geen borden die dat aangeven. De ouderen onder ons weten het wel maar de jonge generatie weet het niet…volgens mij weten de meeste rijscholen het ook niet. Dus OW….investeer in wegmeubilair!!


  gemodereerd
 4. Velen hebben in Su een gekochte rijbewijs, vandaar dat ze de
  regels net kennen. ”Rijden is voor velen ook al te moeilijk”.
  ”Het zijn gewoon idioten op de weg”. Een stelletje zielige klootzakken zijn het ! Ik weet dat mijn mening, niet geplaatst
  zal worden door de top redactie van WKN. Want ik ben te
  kritisch en schrijf wat ik denk, en niemand kan mij dat
  verbieden. We leven in een democratische Land, tenminste als ze dat beseffen.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. de auto wilde baden , al maanden in de blubber gereden , en baasje wilde niet naar de wasstraat


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES