dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRecherche midden houdt ruitenwisserdief aan

Recherche midden houdt ruitenwisserdief aan

-

Does Travel - naar Suriname

Na intensief speurwerk lukte het de rechercheurs van Regio Midden om de verdachte Daniels O. in de kraag te vatten.

Op vastgelegde camerabeelden is te zien dat een dief, die zijn gezicht helemaal had bedekt, de ruitenwissers van twee viertuigen heeft weggerukt. Dit gebeurde in de vroege ochtend van woensdag aan de Tout Lui Fautweg in Suriname.

De politie stelde de beelden veilig en ging op onderzoek uit. De verdachte Daniels werd in beeld gebracht en aangehouden. Er werden in totaal 8 paar ruitenwissers , een koplamp en een kwitantieboekje aangetroffen.

Al deze zaken werden door de recherche in beslag genomen. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de ruitenwisserdief in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. ” Zo dat is een grote vangst zeg” en de grootste drugs dealer
  lopen vrij rond !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Als ik naar de beelden, zonder spraak, kijk, bekruipt mij het gevoel dat er mogelijkerwijs ook voor een andere optie gekozen had kunnen worden door de schutter. De verdachte laat de schutter los, vermoedelijk omdat hij doorheeft dat deze een voorwerp, welke ter hoogte van zijn middel is pakt, en rent weg. De schutter legt, gezien de afstand, in alle rust aan en schiet de rennende man neer. De schutter schijnt, fysiek/psychisch, niet te verkeren in een dusdanige gemoedstoestand, dat hij het mogelijk gebruik van zijn vuurwapen en eventueel gevolg hiervan niet zou kunnen hebben overzien. Gezien de afstand tussen de schutter en de vluchter had er wellicht eerst een sommatie tot stilstaan gegeven kunnen worden met de mededeling “politie, blijf staan” en daarna de mogelijkheid om de vluchtende in de benen of anderszins te raken. Ik denk dat, in deze, de afstand tussen slachtoffer en schutter , cruciaal is evenals de gemoedstoestand van de schutter.


  gemodereerd
 3. zo een goeie jonge, hij wilde medicijnen gaan studeren maar kreeg geen beurs. jullie zullen zeggen dat ik discrimineer

  Hoogachtend,
  Sam Pie


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES