woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie grijpt in en voorkomt gevecht tussen jeugdigen bij school

Politie grijpt in en voorkomt gevecht tussen jeugdigen bij school

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname kreeg vandaag een tip dat een groep jongens zich voor de Christus Koningschool zou verzamelen, vermoedelijk om de confrontatie met een andere groep aan te gaan.

De politie observeerde de situatie en zag daadwerkelijk jeugdigen voor de school verschijnen. Het zou gaan om een ‘gang’. De autoriteiten besloten in te grijpen en lieten de jongens allemaal plat liggen op de grond (foto).

Bij het fouilleren zijn scherpe voorwerpen aangetroffen bij enkele jongens. Ze werden daarna naar het bureau afgevoerd.

Gisteren was er ook al een vechtpartij bij een Surinaamse school, waarbij rake klappen vielen. Of de gebeurtenis vandaag een vervolg is van de gevechten gisteren wordt onderzocht.

De afdeling Jeugdzaken, de politie van Nieuwe Haven en Uitvlugt alsook de buurtmanagers Nibte en Tevreden waren betrokken bij deze actie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Oma lesi a bericht. A sari. Sinds jare 70 deng sani disi beng de wang gewoonte na Abra Broki. Soso feti na lagere, mulo school. 99% zelden van jampa, snesi, moksi, of hindoestani beng de amokmakers, maar 99% altijd na oenoe blakka mang. A sani disie nooit deng go leri af, alleen met zweepslagen en in een kooi als een dier opsluiten kan een beetje helpen. Opa taki, ai mi e taki, e de ina a broedoe, zoekoe trobi.


  gemodereerd
 2. Jullie zullen zeggen dat ik discrimineer, maar als deze jongens een beurs hadden gekregen dan hoefden ze elkaar niet beurs te slaan maar werden ze allemaal doctor

  Hoogachtend
  Sam Pie


  gemodereerd
 3. En dat er allemaal Blakamangs, geen hindoestanen en Javanen, O ja het is ook weer de schuld van President Chan Santokhi want thuis krijgen ze wel goede opvoeding zonder vaderfiguur AI BAJA


  gemodereerd
 4. Het zijn geen toekomstige wetenschappers of Ir, maar Criminelen. ”Zoals vele volwassenen van hun soort”.
  Het zijn wederom kroesharigen zoals altijd.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. kijk goed naar de foto’ mensen , dit is de Surinaamse jeugd die geen toekomst gaat brengen voor Suriname , maar dat Suriname de grootste roversbende wordt van de regio , en dat maffia toestanden hier zal zegevieren , bouterse heeft aan deze jeugd tijdens een rede in ocer gezegd grijpt de wapens en breng chaos , mensen zijn jullie dat vergeten toen bouterse dat zei


  gemodereerd
 6. De Surinaamse jeugd is zeer verruwd. Ze hebben nauwelijks waarden en normen. De leerkrachten in Suriname lopen waarschijnlijk ook een grote kans het doelwit te worden van deze gangster studenten.


  gemodereerd
 7. Heren politie dit kunnen jullie beter in Nederland brengen ze de jongens naar de politie beuro ,en dan tegen hun zeggen niet meer doen.
  In Suriname weten wij wel beter hou op politie doe je werk goed.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES