‘Makoe’ aangehouden wegens smaad en laster president en anderen

21

Gordon Mac-Donald alias ‘Makoe’ is zojuist door een interventie eenheid aangehouden. Vermoedelijk ter zake smaad laster van de president en anderen, meldt de woordvoerder van het Korps Politie Suriname.

Via social media ging een voicebericht rond waarin de lasterlijke uitspraken van Makoe te horen zijn.

Zijn aanhouding werd gepleegd door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in samenwerking met DNV. Hij is na zijn aanhouding overgedragen aan de recherche Regio Midden.


21 REACTIES

 1. Ai kies ing moi. Hij heeft te lang gelegenheid gekregen om een hoop ka te zeggen. Iedereen die welke president dan ook zie bespreekt moet opgepakt worden. Volwassen moeten voorbeeld geven aan de jeugd maar ipv dat te doen, leren ze de jeugd hoe ze ensen moeten beledigen, hoe ze geen respect moeten hebben voor elkaar en hoe ze mensen moeten pesten door ze op hun uiterlijk ee bespreken ..ej dat deed deze stomme makoe altijd. Wordt ook tijd om interviewers, die mensen de gelegenheid geven om via social media anden te besmeuren, worden geeft …haal ze uit de lucht…trek hun vergunning is.
  gemodereerd

 2. Hebben de president en anderen nog nooit het Engels spreekwoord:; ‘Sticks and stones can break my bones, but words will never hurt me’ gehoord. Waarom maken de president en anderen zich eigenlijk druk als figuren als Macoe onzin of onwaarheden over hen vertellen? Maar in het geval de president en anderen zich door figuren als Macoe beledigd voelen, moeten zij maar een klacht bij de politie indienen en dan zal de rechter maar moeten beslissen of Macoe straf verdiend heeft of niet. Het zal iets moois worden als de politie iedereen die iets zegt over een ander dat niet in goede aarde valt, op eigen houtje gaat oppakken.
  gemodereerd

 3. Waar was “Makoe” ten tijde van DDB ??? Ik heb de indruk dat
  hij, dit doet omdat de Pres een Hindustaan is ! Want omdat de
  meeste Creolen niet van Hindustanen houden, Idi Amin deed ook hetzelfde met de Hindustanen in de tijd, in Uganda!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Deze man spreekt de waarheid en de waarheid is hard om te horen.
  Gaan ze nu iedereen oppakken die zijn of haar mening uitspreekt.
  Ze proberen mensen monddood te maken dat heet dictatuur.
  Buitenland kijkt mee dat vergeten ze.
  gemodereerd

 5. Deze zelfde VHP figuren hebben ook zoveel leugens en laster van de vorige regering verkondigd.
  Als jullie ballen hebben haal de gasten weg van hoogestraat. Ze zeggen openlijk wat ze verkopen en dat politie zelf drugs koopt en in de cel brengt. Ga daar optreden.
  gemodereerd

 6. mensen deze makoe en zijn verwanten zijn gewoon kontenlikkers van ddb , en nu de stront opraakt geven ze anderen de schuld , en deze figuren zullen Suriname in het kwaad daglicht zetten
  gemodereerd

 7. Ik heb zelf de Voice van Makoe niet gehoord. Maar als hij de president beledigd of bedreigd heeft dan is hij terecht opgepakt om zich te verantwoorden voor de rechter

  Santhoki heeft mij ook vreselijk teleurgesteld maar ik zal hem nooit beledigen of bedreigen.

  Een 2e termijn zit er echt niet meer in voor deze man.
  Hij heeft voor mij afgedaan als president.

  Volgens mij heeft geen enkele Surinamer gestemd voor Melissa of Albert Ramdhin.
  gemodereerd

 8. Deze man is geestelijk verward en wordt door bepaalde mensen die het racisme stimuleren steeds in beeld gebracht om racistische uitspraken te doen. Eigenlijk zouden de personen die meewerken aan dergelijke uitzendingen ( zoals Culturu TV) opgepakt moeten worden en hun apparatuur in beslag genomen. Makoe moet voor behandeling opgenomen worden omdat hij niet heeft kunnen verwerken dat het weldenkende deel van de bevolking van Suriname klaar is met de NDP.
  gemodereerd

 9. Heeh mie edeh nanga smart en laster.
  Laten jullie iedereen met rust. Het beleid frustreert het volk. Meneer Maccu hou je rustig en je bied geen enkel excuus. Geen enkel mens is God op deze aardbol.
  gemodereerd

 10. Als je jezelf (geestelijk) wilt vergiftigen dan luister je dagelijks naar dit soort rommel.
  Puur gif!

  Nu nog die channel van die werkeloze, vrouwen-mepper torpederen.
  Die afro-taliban die dagelijks smaad en laster spuugt in de mond van voornamelijk ‘helden aan de Noordzee’.
  Echt een rolmodel, jonghu.
  gemodereerd

 11. goed zo president. u doet zo uw best. heel de wereld heeft bewondering voor uw zware inspanningen. u kunt niet toveren!!!!!!!!maar onze surinamers begrijpen dat niet.
  echter begrijpen ezelachtigen onder ons nog steeds niet dat de vorige regering suriname in deze shit heeft gestopt.
  nu scheld men deze regering uit.
  uitleggen aan deze getto figuren lukt niet.
  dan sluit hun mars maar op als ze rotzooi schoppen. geen gelul.
  investeer in een gevangenis van 5 miljoen us dollar. speciaal voor deze lui.

  ook op tik tok en instagram is men vreselijk beledigend bezig. vaak jongens die voor vcb bank bij de markt hangen. hindoestanen mogen niet daar voorbij lopen omdat het hun territoium is van de creoolse schoften die daar hangen. ze jagen je weg als je daar voorbij loopt of schelden je vies en vuil uit als je hindoestaan bent. omdat chan een hindoestaan is. zie tik tok en instagram hiervoor. of stuur uw mannen naar de markt bij vcb in de buurt.
  maak een antiracisme wet. wie met bewijs van racisme komt krijgt 5 jaar cel. zoals nu uit filmpjes blijkt.

  geen enkel bevolkingsgroep maar een ander discrimeren. tijd voor een stevige wet.
  gemodereerd

 12. democratie is een bestuursvorm waarin de wil van het volk de bron is van legitieme machtsuitoefening! met andere woorden !

  dit is voor de mensen hier die niet begrijpen wat democratie inhoudt? je mag tot een bepaalde hoogte zeggen wat je wilt vooral als het openlijk en duidelijk vriendjespolitiek en slechte leiderschap betreft en de bepaalde beloftes die zijn gemaakt door een zogenaamde regering die nota bene door het volk gekozen is (volksvertegenwoordig). makoe hebt alle recht om te spreken aangezien sommige of de meeste feiten van deze regering op waarheid berust. ben zelf niet een aanhanger van slecht bestuur maar deze zelfde vhp was zelf heel erg kritisch op de vorige regering (ndp) die er trouwens ook een zootje van hebben gemaakt tot zwaar beledigden en tegenwerkin waar er jammer genoeg nooit actie werd ondernomen! nog steeds wordt er niet geleerd om goed beleid te voeren en om samen te werken aan de oplossingen die dit land verdient. ik schaam me heel erg voor suriname in deze wereld vooral de vhp moet zich schamen en de ndp niet nagelaten! hou je aan de democratische agende vhp en hou geen dubbele erop na!

  maak suriname weer prachtig en hou op met dat jij en ik stomme gedoe🤬 het is mogelijk!
  gemodereerd

 13. In Wolfenbüttel in de Cultuurlaan/ Vriesdelaan in Paramaribo opsluiten en vergeten. Niemand die dan ooit nog last van een halfwas zal hebben.
  gemodereerd

 14. Last hem lekker wegrotten in de gevangenis. Deze man is niet alleen een ordinaire racist maar ook een fascist die mensen oproept om via geweld deze regering en meer in het bijzonder de VHP om ver te werpen. Zelf is deze racist te laf om zelf tot actie over te gaan. ZE Santokhi, Volkspresident, heeft in twee jaren meer bereikt dan jouw fascistische god in 10 jaar.
  Omdat hij een lafaard is zoekt hij zijn toevlucht tot het branden van kaarsjes. Welnu Gordon Macdonald steek die kaarsjes maar in je poepgat dan zit jij in ieder geval er warmpjes bij.
  Lafaard.
  gemodereerd

 15. democratie is een bestuursvorm waarin de wil van het volk de bron is van legitieme machtsuitoefening! met andere woorden !

  dit is voor de mensen hier die niet begrijpen wat democratie inhoudt? je mag tot een bepaalde hoogte zeggen wat je wilt vooral als het openlijk en duidelijk vriendjespolitiek en slechte leiderschap betreft en de bepaalde beloftes die zijn gemaakt door een zogenaamde regering die nota bene door het volk gekozen is (volksvertegenwoordig). makoe hebt alle recht om te spreken aangezien sommige of de meeste feiten van deze regering op waarheid berust. ben zelf niet een aanhanger van slecht bestuur maar deze zelfde vhp was zelf heel erg kritisch op de vorige regering (ndp) die er trouwens ook een zootje van hebben gemaakt tot zwaar beledigden en tegenwerkin waar er jammer genoeg nooit actie werd ondernomen! nog steeds wordt er niet geleerd om goed beleid te voeren en om samen te werken aan de oplossingen die dit land verdient. ik schaam me heel erg voor suriname in deze wereld vooral de vhp moet zich schamen en de ndp niet nagelaten! hou je aan de democratische agende vhp en hou geen dubbele erop na!

  maak suriname weer prachtig en hou op met dat jij en ik stomme gedoe🤬 het is mogelijk!
  gemodereerd

 16. Vrijheid heeft zijn/ haar grenzen in een democatische rechtsstaat.

  Dit valt onder belediging en leugens en mag hij daarom hiervoor worden opgepakt door de politie, een proces- verbaal worden opgemaakt en voor de rechter verschijnen die hem hiervoor gast veroordelen/ een vonnis gaat krijgen.

  Deze ndp- paarse halfzool is al een hele tijd bezig om deze regering in een kwaad daglicht te brengen,

  De vele verkeerde daden van half god zag hij niet en vond dat het mocht, oa staatsgreep, 8 Dec moorden, Moiwana86 moorden, gewijzigde amnestiewet 2012, grote bedragen valuta lenen tegen hoge renten bij buitenlandse crediteuren rn niet af lossen en deze schulden groter werden, debaluatie vd srd, hoge koersen van valuta, grote armoede en grote ellende, het SLM-vliegtuig als prive bezit gebruiken en met familie en vrienden vliegen naar cuba, venezuela, equatoriaal guinee, zuid-afrika, ghana en andere onbelangrijke bestemmingen, dure buitenlandse hotels en dit het land vele valuta verliezen bezorgde, enz.

  Waar was hij toen?
  gemodereerd

 17. @passant “waar was hij toen?”
  In de 💩 gat van zijn God ddb.
  Daarom is hij zo paars als 💩.
  gemodereerd

 18. @ passant
  Deze ndp- paarse halfzool is al een hele tijd bezig om deze regering in een kwaad daglicht te brengen,

  dat doet deze regering zelf veel beter

  @PJUL
  ZE Santokhi, Volkspresident, heeft in twee jaren meer bereikt dan jouw fascistische god in 10 jaar.
  wat heeft hij dan bereikt? verklaar dat eens?
  gemodereerd

 19. Ik vraag mij af waarom het OM en de regering zich met dit soort pietlullige incidenten bezig houden. Het OM kan die tijd beter gebruiken om de zware criminaliteit beter en harder aan te pakken en de regering kan hun tijd beter gebruiken om het armoede vraagstuk op te lossen. Het OM lijkt vaker een verlengstuk te zijn van een bepaalde politieke partij.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.