zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMoeder doet aangifte van verkrachting 12-jarige dochter door buurman

Moeder doet aangifte van verkrachting 12-jarige dochter door buurman

-

Does Travel - naar Suriname

De moeder van een 12-jarig meisje in Suriname, heeft deze week aangifte bij de politie gedaan van verkrachting van haar minderjarige dochter.

Ze ontdekte maandagavond dat haar dochter bij een buurman vandaan kwam. De moeder vond het vreemd en ondervroeg haar dochter. Het meisje gaf aan dat de 28-jarige buurman en een tienerjongen seks met haar zouden hebben gehad.

Hierna schakelde de moeder de politie in, die op haar beurt de aangifte heeft opgenomen. Het zou niet de eerste keer zijn geweest dat hij gemeenschap met haar heeft gehad; volgens verklaring van het meisje is ze een paar keer bij de buurman geweest.

Het verdere onderzoek is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken van de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Je had in de avond als buurman sliep zn huis met hem erin in brand moeten steken.
  Verwacht niet te veel van je zaak.
  Ook de buren moesten aan de bel trekken. Wat gaat een 12 jarige bij buurman kletsen.


  gemodereerd
 2. Gelukkig buurman haar niet gedood deze viese pedofiel gekke buurman meisje meisje toch. Wat gaat hij zeggen. Gapen of domspelen net zoals dikke nekken/ buren in nederland ik ken veel mannen en vrouwen zijn ook zo in hun vette dikke kop.


  gemodereerd
 3. Ik hoop niet dat deze Chinezen die aan het save city programma komen werken niet voorgoed in Suriname blijven, en over die schenking, China geeft een schenking van 15 miljoen us aan Suriname, mensen denken jullie effe na, die gasten zijn niet gek, wanneer ze klaar zijn , is Suriname al in handen van China.


  gemodereerd
 4. Door al die camerabeelden weet China, alles wat er in Suriname gebeurt, al die camera,s zijn geïmproviseerd , vol met spionage apparatuur.


  gemodereerd
 5. Als een meisje al ongesteld is, dan begint de hormonen een
  rol te spelen bij dat kind. Als volwassene moet je sterk staan in je schoenen, om niet in de verleiding te komen. En deze klootzakken zijn gewoon ” Pedofilen”, ze moeten terstond geli –
  mineert worden vooral de 28 jarige !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. Ik als 11 jarige meid in Suriname voelde en dacht als volwassen. Ze is 12 jaar en ging vaak voor een triootje. Ik geef de mannen zeker voor geen cent schuld. Waarschijnlijk heeft de moeder betrapt en vandaar de naam verkrachting gegeven. Als de mannen gestraft worden vind ik dat dat meid ook moet uitzitten in de jeugd gevangenis enzo. Want ze is gewoon medeplichtige. Waarom worden altijd mannen zo erg gestraft. Beiden gingen akkoord mee om van mekaar te genieten. Ik was vanaf mijn tiende al super actief en ik wist gewoon wat ik wilde en met wie allemaal ik deed. Ik vind een ieder heeft recht erop om te doen met wie hij of zij wilt .


  gemodereerd
 7. bebby dat meisje ging niet kletsen , maar ging geregeld naar de buurman , nou moeder wat van dochter hebt jij en pas 12 jaar oud


  gemodereerd
 8. Verkrachting is het ongewenst seksueel binnendringen van het lichaam door een ander. Het is een vorm van seksueel geweld. De precieze juridische definitie van de term verschilt per land.[1] Volgens engere definities is er pas sprake van verkrachting wanneer de dader fysiek geweld of dwang gebruikt, volgens ruimere definities is er ook sprake van verkrachting als het slachtoffer geen toestemming heeft gegeven,[2][3] zoals in geval van bewusteloosheid of verstandelijke beperking.

  Citaat: volgens verklaring van het 12 jr meisje is zij een paar keer “langs geweest” bij buurman……dus vrijwillige?! sex gehad. Jongeren zijn op vroege leeftijd sexueel actief. Er zal moeten worden onderzocht of dit vrijwillig of gedwongen is geweest, alvorens te praten/schrijven over “verkrachting”. Ook de leeftijd in de wet zal moeten worden aangepast v.w.b. sexueel misbruik van minderjarigen, want tegenwoordig bieden minderjarigen sexuele verdiensten aan voor geld, telefoonkaart, McDonald maaltijd etc. En ja er zijn genoeg “viezerikken” die best n “goedkoop jong blaadje lusten”.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES