maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan met vuurwapens en munitie aangehouden bij controlepost Stolkertsijver

Man met vuurwapens en munitie aangehouden bij controlepost Stolkertsijver

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft eerder deze week laten weten dat de controles bij Stolkertsijver opgevoerd worden. Als gevolg hiervan is er vandaag een verdachte aangehouden, die twee vuurwapens en munitie bij zich had (foto).

Volgens de woordvoerder van de Surinaamse politie, Milton Bisschop, gaat het om de 27-jarige Rivellino P. Hij reed in een witte Toyota Ipsum vanuit Paramaribo richting Albina.

Tijdens de controlewerkzaamheden te Stolkertsijver heeft de Surinaamse politie twee vuistvuurwapens en scherpe patronen bij hem aangetroffen. De verdachte werd daarna overgebracht naar het politiebureau ter voorgeleiding aan een hulpofficier van justitie.

“De instructies van de regio commandant Oost, commissaris Melvin Pinas zijn duidelijk: zonder aanziens des persoons wordt er opgetreden. Alle voertuigen worden onderworpen aan een algehele veiligheidscontrole”, deelt woordvoerder Bisschop mee.

De vuurwapens en munitie zijn in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. wordt vervolgd toch , en zo zal de politie veel misdadigers oppakken , maar laat het leger op alternatieve wegen controleren zodat de pakkans groter is


  gemodereerd
 2. Deze was van plan een beroving te plegen in Paramaribo of Wanica en dan gauw weer vluchten naar 1 van de roversnesten in Marowijne of Brokopondo. Zo te zien is het heel makkelijk om aan wapens en munitie te komen in Suriname.


  gemodereerd
 3. Zien jullie nauw zelf?
  zo een goeie jonge, hij wilde medicijnen gaan studeren maar kreeg geen beurs. jullie zullen zeggen dat ik discrimineer

  Hoogachtend,
  Sam Pie


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES