maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGevecht tussen vrouwen ontaardt in kappartij

Gevecht tussen vrouwen ontaardt in kappartij

-

Does Travel - naar Suriname

Een gevecht tussen twee vrouwen in Suriname is dinsdag ontaard in een kappartij. Het tweetal kreeg mot, waarbij ze elkaar over en weer hebben uitgescholden.

Dit mondde uit in een handgemeen, waarbij de verdachte A.V. een houwer pakte en daarmee de andere te lijf ging. Ze zwaaide met de houwer in de richting van het slachtoffer, dat geraakt werd aan haar duim.

De politie van Latour werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek.

Het slachtoffer werd met een geneeskundige verklaring verwezen naar een arts voor behandeling, terwijl de verdachte A.V. voor poging doodslag en poging zware mishandeling is ingerekend.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. De ellende in het land veroorzaakt alleen maar excessen. Mensen kunnen elkaar niet meet uitstaan. Bij het minste of geringste loopt de situatie uit hand. Het aantal misdrijven neemt met de dag toe. Het zal alleen maar erger worden. Chan en zijn VHP kunnen het daarom vergeten bij volgende verkiezingen. Zo erg is het nog nooit geweest in Suriname. Chan tracht zijn mislukte reputatie te redden door zijn voornemens om de politieke partij van Modi te gaan kopiëren.Hij stevent hiermee af op een totale debacle.Het volk wil geen politieke cultuur die niet bij de Surinaamse samenleving past.


  gemodereerd
 2. Baja,..de dagelijkse berichten zeggen genoeg! Suriname is veranderd in een gewelddadig land
  waar anarchie heerst. Het is kappen/steken/schieten en slaan wat de klok slaat.
  Het is maar de vraag of het ooit nog goed komt met dit land.


  gemodereerd
 3. RobG, ik kan me voor het grootste deel terugvinden in je commentaar, ik ben het alleen niet eens met je bewering dat het nooit zo slecht is geweest in Suriname als nu. Was je nog niet toen Bosje president was van het land of schort er iets aan je geheugen?


  gemodereerd
 4. Mooie maar erge suriname, ik wil binnenkort naar suriname komen, mijn overleden moeder jeugdjaren memoires ophalen jammer en potje janken erg mang, maar niet dat het zo supergoed gaat in nederland maar in suriname wordt met de dag erger dan ga ik twijfelen moet ik ergens in azie of dubai rust gaan zoeken best jammer.


  gemodereerd
 5. Lieve mensen dat gebeurd zulk soort ernstige”incidenten” over gehele wereld ….Het is en blijft verschrikkelijk.


  gemodereerd
 6. robg , echt je hebt een geheugen van een paarse ratten vlo , maar de vhp zal niet de grootste worden , maar jou ndp zal niet meer bestaan , en als de abob de grootste wordt dan is het einde van Suriname , en dan hebben de oorspronkelijke bewoners hun land terug , en de olie en het gas en het goud , gewoon alles is dan van hen


  gemodereerd
 7. @WAT, jouw VHP stevent af op een complete chaos. Jouw leider gaat nu hulp zoeken in India . Zo onzeker is hij met de dituatie. Santokhi denkt dat het model van Modi hem zal redden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES