dinsdag, april 16, 2024
HomeUitgelichtDubai weer gekroond tot nummer 1 wereldwijde bestemming

Dubai weer gekroond tot nummer 1 wereldwijde bestemming

-

Does Travel - naar Suriname

Dubai is voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot nummer 1 wereldwijde bestemming in de Tripadvisor® Travellers’ Choice Awards, een bevestiging van de positie van de stad als ’s werelds favoriete toeristische bestemming.

De internationale toppositie van Dubai is bekendgemaakt door Tripadvisor®, het grootste reisinformatie platform ter wereld, tijdens de jaarlijkse Travellers’ Choice® Best of the Best Destination Awards 2023.

Tripadvisor Travellers’ Choice Award-winnaars worden op een exclusieve wijze gekozen door miljoenen reizigers vanuit de hele wereld, die hun echte en onbevooroordeelde beoordelingen of meningen geven over bestemmingen, activiteiten en ervaringen.  De kwaliteit en kwantiteit van de onafhankelijke bestemmingsreviews en beoordelingen van reizigers besloeg een periode van 12 maanden van 1 november 2021 tot 31 oktober 2022.

De erkenning ondersteunt het doel van de onlangs gelanceerde Dubai Economic Agenda D33 om de status van Dubai als een van de top drie belangrijkste toeristische en zakelijke bestemmingen ter wereld te versterken.

De twee opeenvolgende erkenningen onderstrepen de aanzienlijke inspanningen om de levendige economie en het toeristische ecosysteem van de stad te versterken. Dit staat in lijn met de visie van HH Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Vice-president en Premier van de VAE en Heerser van Dubai, om van de bestemming de meest bezochte en leefbare stad ter wereld te maken.

De hoogste onderscheiding van Tripadvisor is de laatste in een reeks van internationale onderscheidingen voor Dubai. Met meer dan 13.000 restaurants en cafés verspreid over de stad, blijft Dubai internationale erkenning krijgen als een wereldwijde gastronomische hub. Dit blijkt onder meer uit de lancering van de MICHELIN Guide Dubai en de komst van de gerenommeerde culinaire restaurantcriticus Gault&Millau in 2022. Verschillende restaurants, chef-koks en gastronomische ervaringen in Dubai werden eerder al erkend in de eerste editie van de 50 Best Restaurants Awards 2022 van het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Volgens de laatste gegevens die door Dubai’s Department of Economy and Tourism zijn gepubliceerd, heeft Dubai tussen januari en november 2022 12,82 miljoen internationale overnachtingsbezoekers verwelkomd. Dit is meer dan de 6,02 miljoen toeristen die Dubai in dezelfde periode in 2021 aantrok. Tijdens deze periode van 11 maanden openden ook 794 hotelvestigingen met meer dan 145.098 kamers hun deuren voor gasten, met een sterke bezettingsgraad van 73 procent, een van de hoogste internationale bezettingsgraden.

De heropleving van Dubai in 2022 werd verder gestimuleerd door Expo 2020 Dubai. Het enorm succesvolle wereldwijde evenement trok meer dan 24 miljoen bezoeken. Ook Suriname nam deel aan Expo. De Surinaamse president Santokhi hield daar een toespraak.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Wel waar enigzins. Dubai heeft vele voordelen , zoals altijd warm mooi weer en ook dubais islam politie is streng met stieren op het strand als nodig dus geen naaktstrand en misdaad. Het is Niet kil en koud zoals in holland.


  gemodereerd
 2. Zou er nog niet dood gevonden willen worden.
  1x geweest, maar echt nooit meer, al kreeg ik het gratis.

  Enigste uitje is als een idioot op een kameel door het zand hobbelen.
  Of met een 4×4 Jeep door de zandduinen rijden.
  Voor de rest alleen is het één groot luxueus winkelcentrum.

  15 Dagen geweest, na 2 dagen heb je alle kunstmatige zooi wel gezien en slaat de verveling toe!
  Eten is ook 3x niks, was 8 kilo afgevallen!

  De inwoners kunnen zelf letterlijk helemaal niks, overal hebben ze hun import knechten voor.
  Hier is de echte slavernij nog in volle gang.

  Geef mij het mooie groene Suriname maar met al zijn lekkere groentes & fruit!
  Dan besef je weer dat Suriname een paradijs is op aard, alleen de Surinamers zelf zien het niet, dom en blind zoals zovelen!


  gemodereerd
 3. Het wordt tijd dat Bouta, Misikaba en die andere paarse utopisten vertrekken naar hun droomland Dubai, zodat wij in Suriname voor altijd dat ‘beloofde land tuig’ kwijt zijn.


  gemodereerd
 4. Henkes , nu zijn wij met jou eens , omdat je echt aangeeft dat die bouta en zeker dat misbaksel misikaba toen zeiden in 2019 dat Suriname de tweede dubai zal worden , zo dom zijn die gasten , en nu hoor je niets van hen , o ja soms van die dbb , maar die praat alleen maar bagger


  gemodereerd
 5. minister van transport en toerisme jubithana , je was in Utrecht he op die vakantiebeurs toch , nou , vakantiegangers zullen eerder kiezen voor dubai dan Suriname veel goedkoper en veiliger , en ook in België , Frankrijk en Duitsland kiezen de vakantiegangers voor dubai of voor azie


  gemodereerd
 6. Iam 16.35. Je reactie. Ben je soms terugkomen als uitgedroogde gezouten vis. Heb je 10 kilo gescheten daar. Nederland is een kopie van suriname wat misdaad betreft witte hollanders hebben zoveel misdaad gecrereerd en, wil nu dat ik de misdaad ga aanpakken echt waar, zo gestoord slim zijn witte hollanders weten hoe ze mensen moeten uitroeien, die witte hollanders dikke nekken al eeuwen lang in nederland geboren, worden maar willen domweg niets goed en willen maar alles op mij bord gooien zo superslim zijn deze witte lui hollanders. De arbeiders in dubai krijgen geld ook nog belastingvrij dus niet zo dom negatief mang. Ik weet niet waar je zit. In een viese shithole gekropen. In nederland de motto domspelen en domschrijven etc tal eeuwenlang. Fijne dag Iam


  gemodereerd
 7. Dubai is het walhalla voor internationale drugsdealers. Onlangs 2 die uitgeleverd moesten worden aan Nederland, niet uitgeleverd en ondergedoken.
  Veel troep onder het plastic tapijt. Private (voetballers) party’s met de benodigde snoepjes en internationale dj’s achter gesloten deuren.

  Een rijk land dat steevast weigert om blootvluchtelingen ‘die op hun lijken’ op te vangen zegt genoeg.

  Programma ‘Facts checked’ België, je kunt geld verdienen door het plaatsen v positieve recensies op een site of fake-stemmen.
  De prijs is dus fake, net zoals een olie-sjeik die nu hoofd is ve climate change organisatie, dat bijt elkaar.


  gemodereerd
 8. sandra weer een keer met har domme achterlijke uitspraken?
  nog steeds dat slavernij gedoe wat je dwarszit?
  de enige tijd dat het goed ging met suriname? omdat surinamers zelf totaal niets kunnen behalve vernietigen?
  kijken hoeveel rechten jij hebt in dubai als je zonder hoofddoek over straat gaat
  tevens zijn de meeste zinnen die je schrijft niet eens begrijpbaar omdat je elke ontwikkeling blijkbaar mist
  dat er gezegd wordt dat het gewoon een patser stad is waar alles om geld draait boven kwaliteit, is gewoon feitelijk waar
  dat dubai als nr 1 genoemt wordt is ook al erg dubieus en doet je afvragen hoeveel geld er in is gestoken om dat te bereiken
  alleen materialistische sukkels zoals sandra vinden dubai mooi
  schoppen tegen de witman vanwege de slavernij en dan dubai ophemelen waar nog steeds slavernij normaal is.
  hoe dom ben je dan? of doet het er niet toe als een ander als slaaf gebruikt wordt?
  zo egoistisch zijn de meeste wel


  gemodereerd
 9. @Sandra

  Zoek hulp, want je bent geestelijk niet in orde, of je hebt je medicijnen niet op tijd ingenomen.
  Je braakt alleen maar wartaal uit.

  Sandra, je IQ is niet veel hoger dan je schoenmaat!~
  Bovendien ben je kleurenblind en een racist.

  Oja,
  “witte hollanders weten hoe ze mensen moeten uitroeien”
  Nou, Bouterse kan er anders ook wat van hoor en heel Afrika eigenlijk ook wel.
  En die zijn nou niet bepaald ‘wit’.

  Bovendien de Nederlandse gevangenissen zitten overvol met ‘getinte’ Nederlanders!
  En da’s niet wit!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES