woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijDonatie van handelsvereniging vanwege Chinees nieuwjaar

Donatie van handelsvereniging vanwege Chinees nieuwjaar

-

Does Travel - naar Suriname

In het kader van de viering van het Chinees nieuwjaar komend weekend, heeft Zhe Jiang handelsvereniging in Suriname afgelopen dinsdag een schenking gedaan van goederen aan het Surinaamse ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting

De goederen zijn bestemd opvanginstellingen bij het ministerie van SoZaVo. De overhandiging werd gedaan door Zhe Jiang bestuursleden aan minister Uraiqit Ramsaran van SoZaVo.

Het is voor de Zhe Jiang handelsvereniging de eerste keer dat zij een donatie hebben gedaan aan het ministerie. De bedoeling is dat zij elk jaar een donatie willen geven aan het ministerie, om de instellingen en behoeftigen te helpen gezien zij willen terug geven aan de samenleving.

De SoZaVo bewindsman benadrukte het belang van gemeenschapsparticipatie en bedankte de handelsvereniging, en dat zij zich solidair opstellen. Ramsaran vindt dit een mijlpaal dat verschillende organisaties een bijdrage willen leveren om de Surinaamse bevolking te helpen. “Wij zijn allemaal Surinamers en moeten elkaar helpen”, zei hij.

De goederen bestaat uit voedingsmiddelen, beddenlakens, matrassen, sportkleding, kleding voor jong en oud, schoeisel en toiletartikelen.                                               

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Ook een corrupte handeling binnen de huidige regering. Van zogenaamde supermarkt manager maar in werkelijkheid loopjongen van de Chinees naar minister zonder enige opleiding, politieke werkervaring, maar gewoon gefinancierd door de Chinezen aan de PL.

  We zijn een land gedoemd te mislukken


  gemodereerd
 2. Veel misdaad en verkrachtingen,moorden in suriname de chinese gemeenschap veelal ondernemers moeten ook in actie komen.


  gemodereerd
 3. Waarom mi gado waarom Sranan man lobi gratis dingen krijgen??
  Van een Chinees krijg je nooit nee nooit iets gratis.
  Er zit altijd iets achter.
  Kijken jullie goed wat ze in Afrika hebben gedaan.
  Nu is Suriname aan de beurt.
  Er zijn zoveel Chinezen in Suriname, meer je ziet ze niet .op een dag komen ze allemaal ineens tevoorschijn. Net zo als die ratten in Nickerie.


  gemodereerd
 4. sandra , kom naar Suriname en ondersteun dan die chinezen , want deze chinezen zullen van je houden , maar let op , ze kunnen jou ook als vijand zien , dan is er geen weg terug voor jou , maar je kunt het toch proberen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES