dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieScooterrijders gewond na zware aanrijding met personenwagen

Scooterrijders gewond na zware aanrijding met personenwagen

-

Does Travel - naar Suriname

Op de hoek van de Drambrandersgracht en de Waaldijkstraat in Suriname, vond maandagavond een zware aanrijding plaats tussen een scooter en een personenwagen. Twee mannen die op de scooter zaten raakten daarbij gewond en zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH).

De scooter werd op bovengenoemde hoek doorkruist door de bestuurder van de personenwagen. De scooterrijder probeerde daarbij nog uit te wijken om de wagen niet te raken, maar kon niet voorkomen dat hij tegen de rechtervoorkant van de auto knalde. Daarbij kwamen hij en de duorijder te vallen.

Er is sprake van een behoorlijke schade aan beide voertuigen. Ze zijn hangende het onderzoek door de Surinaamse politie in beslag genomen en door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd naar de berging.

De politie van Nieuwe Haven heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Een ongeluk schuilt in een hoekje, maar in Su schuilt een moordenaar in een hoekje!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES