Ruzie tussen koppel mond uit in handgemeen met klappen over en weer

8
ruzie
Voorbeeldfoto

Een ruzie tussen een koppel mondde maandag uit in een handgemeen, waarbij er over en weer klappen vielen. Dit gebeurde aan de Mohonylaan in Suriname.

Vernomen wordt dat de 33-jarige Richard vanwege de dagelijkse ruzie de intrek bij zijn moeder heeft genomen. Hij is nu bijkans twee weken bij zijn moeder.

Maandag toog zijn partner naar het woonadres van de moeder. Ze maakte wederom ruzie met Richard, waarbij ze hem eerst heeft geslagen. De man sloeg haar terug, waarna de vrouw bloed moest spugen. Een ambulance werd ingeschakeld maar de verwondingen waren niet van dien aard dat ze naar de SEH moest gaan.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar werd Richard heengezonden. De 36-jarige vrouw mocht ook naar huis.


8 REACTIES

 1. had maar een haartje gescheeld of Richard zat achter slot en grendel,waarbij hij meerdere mishandelingen en vernederingen moest doorstaan voor een periode van minimaal 4 dagen en maximaal 90 dagen….Dat vrouwtje lief de aggressor is,maakt natuurlijk niets uit…mannen mogen niet terug slaan ,maar moeten praten zei een oudere verbitterde vrouw me eens…het OM meet al jaren met twee maten als het gaat om huiselijk geweld en er wordt gretig gebruik van gemaakt natuurlijk…..
  gemodereerd

 2. Een man zou nooit een vrouw mogen slaan, behalves als zij hem eerst begint te slaan. Je bent wel vrouw, ‘ma dati no wan taki dat yu edé-sey no é wroko bun’.
  gemodereerd

 3. Richard, aub wegblijven van deze vrouw. Ze gaat je nog in de problemen zetten, blij dat u bent heengezonden. Die dame moest met haar handen van u afblijven.
  Geen goede match deze vrouw,
  gemodereerd

 4. Vraag aan dhr. Richard. Hoe hard slaat een vrouw dat je haar tot bloedens toe slaat. Ik ga mee dat de vrouw de confrontatie is begonnen door je op te zoeken. Maar toch was weggelopen joh. Of is jouw vrouw van beroep Sumo worstelaarster?
  gemodereerd

 5. Goeie zaak. De bitch heeft gekregen waar ze om gevraagd heeft. Ben je gek geworden om naar die man te gaan en hem nota bene te slaan. Hij heeft gelijk om terug te meppen en hoe! Niemand moet zich laten slaan en niemand heeft het recht een ander te slaan.
  gemodereerd

 6. Ja…. En als de man eerst had geslagen was hij direct opgesloten. Nu mag de vrouw lekker naar huis. Erg KROM…
  gemodereerd

 7. mooi motief voor een nieuwe Surinaamse film , echt de een werd heen gezonden en de andere mocht ook naar huis , zal wel geen zonnetje in huis film worden
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.