woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRuitenwisser dief op heterdaad betrapt door omstanders

Ruitenwisser dief op heterdaad betrapt door omstanders

-

Does Travel - naar Suriname

Vanmorgen hebben omstanders aan de Grote Combeweg in Suriname deze ruitenwisserdief op heterdaad betrapt. KPS woordvoerder Milton Bisschop deelt mee dat dief na zijn aanhouding is overgedragen aan de politie van het ressort Centrum.

Ook de ruitenwissers en werktuigen waarmee hij de daad heeft gepleegd zijn in beslag genomen (foto onder). De verdachte zal worden voorgeleid aan een hulpofficier van justitie.

“Het is al geruime tijd zo dat ruitenwissers worden gestolen. De politie doet ook een beroep aan opkopers van auto-onderdelen om voorzichtig te zijn. U kunt zich schuldig maken aan heling. Op dit strafbaar feit staat inverzekeringstelling”, aldus de woordvoerder van de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Sedert wanneer staat er verzekeringstelling aan opkopers die zich schuldig maken aan heling? Vorige week nog, als ik me niet vergis, is een heler de vrijheid in gestuurd. Vlgs mij betreft het de diefstal van tientallen doksen.


  gemodereerd
 2. Ze zouden hem zo lang moeten aftakelen totdat zijn harde schijf, waarop alle informatie staat hoe ruitenwissers te slopen, en te steken, helemaal gewist was,


  gemodereerd
 3. Enkele weken op brood en water vastzetten en daarna weer vrijlaten na een flinke afranseling met de gestolen wipers.Deze lummel heeft geen flauw idee hoeveel ongemak hij de autobezitters bezorgt.


  gemodereerd
 4. zit niet te lullen politie , telkens worden de helers heengezonden , en daarom zal het stelen van goederen alleen maar toenemen , natuurlijk moeten de stelers zwaar gestraft worden , maar de helers moeten dubbel zwaar gestraft worden , maar de politie en justitie zijn hier in Suriname gewoon oerdom ,


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES