dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVriend van zus verkoopt 65 doksen van ingesloten zwager

Vriend van zus verkoopt 65 doksen van ingesloten zwager

-

Does Travel - naar Suriname

De 36-jarige Krishan M. heeft ruim 65 doksen van zijn zwager, die vanwege een strafbaar feit door de politie in Suriname was ingesloten, gestolen en doorverkocht.

Toen de aangever na drie maanden vrij kwam, begaf hij zich naar zijn perceel waar zijn kwekerij staat. Ter plaatse aangekomen kreeg hij de schrik van zijn leven, toen hij zag dat de doksenren leeg was. Hij begaf zich meteen naar zijn zus aan wie hij het beheer had toevertrouwd.

De verdachte betreft de vriend van de zus. Volgens de zus beheerde haar vriend de doksen. Afgesproken werd dat de twee de aangever 35.000 SRD zouden betalen. De betaling bleef echter uit, waarna de aangever naar de politie stapte.

De politie stelde na de aangifte een onderzoek in, waarbij de verdachte Krishan werd opgepakt. Hij verklaarde dat hij de doksen vrij buiten de ren had gelaten, zodat ze gras op het weiland konden gaan eten. Volgens hem gingen ze echter het bos in en kwamen nooit meer terug.

De politie confronteerde de verdachte met getuigenverklaringen, waarna hij terugkwam op zijn verklaring en toegaf de doksen te hebben verkocht. Op aanwijzing van Krishan werd de heler achterhaald, die toegaf 11 stuks doksen te hebben gekocht. De heler is een ondernemer die in deze branche handel drijft.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie werd de heler heengezonden. Krishan werd zondag in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Wat een klote wet en regel in SU!! De heler heengezonden!! de dieven blijven bij helers gaan!! De heler moet vele malen meer straf krijgen dan de fufurmans!! Helers moet men helemaal uitbanen!!


  gemodereerd
 2. Zowel de dokseneigenaar als zijn zwager zijn dus lui die zich niet aan de wet wensen de onderwerpen. Ik heb geen medelijden met deze schaamteloze dieven.


  gemodereerd
 3. Wiep-Ding , volgens ons is een heler een heilige of zo , die worden altijd heen gezonden
  we zijn volkomen met jou eens , helers die opgepakt worden direct verdelgen , en de boeven natuurlijk ook


  gemodereerd
 4. @ Wiep – Ding

  Yé kier mi dja mang, dan zal hij windeieren leggen, hebben
  we er niks aan!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Dus je bent als heler altijd “schotvrij”.
  Jeugd van Suriname je leest het goed, je kan beter HELEN in plaats van STELEN…


  gemodereerd
 6. De heler komt niet in je huis of op je terrein zoals de dief, dus alleen een idioot zou voor een hogere straf voor de heler pleiten. Die wiepding is ook zo een halve gare zot als die WAT. Neemt echt weer de tijd om een rare straf op te schrijven door iemand te gaan laten zitten op eieren.. bij die zitten wat draden los


  gemodereerd
 7. Helemaal eens met Wiep Ding.
  Helers ook op sluiten, ze komen er makkelijk van af.
  Vandaar dat dit fenomeen blijft van opkopen van gestolen goederen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES