Ondernemer komt thuis na feest en wordt overvallen, mishandeld en beroofd

2
Politie in Suriname

De 64-jarige ondernemer W.B. is in het weekend bij thuiskomst aan de Flamboyantstraat in Suriname overmeesterd, mishandeld en beroofd. Hij is beroofd van zijn voertuig, 500 USD en 20.000 SRD.

Het slachtoffer kwam van een feestje en parkeerde zijn voertuig op de inrit. Op een gegeven moment werd hij uit zijn voertuig door enkele mannen gesleurd en mishandeld. Hierdoor liep hij verwondingen op aan zijn armen, rug en gelaat.

Hij kon de Surinaamse politie niet exact aangeven om hoeveel daders het ging, daar hij vermoedelijk onder invloed van alcohol verkeerde. Na de daad stapten de verdachten in de auto van de benadeelde, een donkergrijs gelakte Toyota Landcruiser en reden daarmee weg.

De politie van Nieuwe Haven heeft de zaak in onderzoek.

UPDATE: Het voertuig is zondag teruggevonden. Van de daders ontbreekt elk spoor.


2 REACTIES

 1. ”Ik zou graag al deze bavianen die het terroriseert, graag
  willen uitroeien”. Want de regering doet geen ene klote, en de daders zijn meestal kroesharigen die te lui zijn om te werken!
  Af en toe passeert ook een paar gladharigen het revue, deze
  dienen ook gelijk te worden gemaakt met de grond. Het wordt tijd dat de regering, drastische maatregelen gaat nemen om deze MPP op te ruimen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Iedereen is ondernemer. Tegenwoordig moet je opletten wie achter je rijdt, wanneer je stopt, voordat je uitstapt. Op alles.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.