Politie Uitvlugt rolt inbrekersbende op

5
verdachte-aangehouden
Archieffoto (c) CRIME NEWS SURINAME.

Na verkregen informatie heeft de politie van Uitvlugt de vier verdachten Omar A. en Oliver O. beiden 22 jaar, Gilmar A. (24) en Jaleel K. (23) in de middag van zondag 15 januari op een woonadres op het Tammengaproject opgespoord en aangehouden. Het gaat waarschijnlijk om een inbrekersbende die is opgerold.

De wetsdienaren die hun privé voertuigen hadden ingezet, waren heel gauw ter plaatse en konden het viertal die het hazenpad zouden kiezen nog net in de boeien slaan, meldt het Korps Politie Suriname.

Bij de actie waren de wetsdienaren genoodzaakt om twee waarschuwingsschoten te lossen om de verdachten op andere gedachten te brengen.

Op het adres alwaar de verdachten zijn aangehouden zijn onder andere een groot aantal huishoudelijke artikelen en een gasslang aangetroffen en in beslag genomen.

De inbrekers zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in het belang van het onderzoek door de politie achter slot en grendel geplaatst.


5 REACTIES

 1. Gewoon doodschieten, waardoor zij die op deze pad bezig zijn weten wat hun te wachten staat en de maatschappij hiervan wordt verlost.

  Als er een onderdeel van fruit en groenten, enz verrot is, wordt het ook afgesneden en weggegooid.

  Wat schadelijk is voor de mens, natuur, samenleving moet korte metten mee worden gemaakt, waardoor wat de mens, natuur, samenleving goed kan blijven functioneren. Verkeerde zaken weg ermee. In islamitische of communistische landen wordt deze regel toegepast. Ik ben tegen deze maatschappijen, maar kan wat deze regel betreft in sommige gevallen in mee gaan.

  Waarom? Omdat het niet goed is voor de maatschappij/samenleving, de mens. De gevangenissen zouden hierdoor niet bestaan, omdat zij die zich niet aan regels houden weten dat het met hun afgelopen is.

  Zelf zij die liegen moest dit een ernstige waarschuwing zijn en weten dat bij een volgende keer het afgelopen is.
  gemodereerd

 2. Mi è aksi misrefi af ifu nòffò presi dè na ini den strafoso fu sroto alla den rovers nanga misdadigers sa lanti è tarra. Chan sa du bung ifu a bo gi opdracht fu bouw wan bigi njung strafoso. Wan strafukampu sobung, pe den strafumang mus’ wroko dji deng njang.
  gemodereerd

 3. Gelijk een kogel door zijn kop heen ratsen, wel laten vluchten! Dus dan op vlucht neergeknald!! Beter kansen zijn er niet!! een gemiste kans!!
  gemodereerd

 4. Bij de actie waren de wetsdienaren genoodzaakt om twee waarschuwingsschoten te lossen om de verdachten op andere gedachten te brengen.
  =====
  Wat een slappeling zijn deze agenten om waarschuwingsschoten te lossen. Wat een gemiste kans om deze criminelen neer te knallen en op te ruimen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.