zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Criminaliteit in Oosten van Suriname wordt verder aangepakt'

‘Criminaliteit in Oosten van Suriname wordt verder aangepakt’

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie is gereed om de criminaliteit in het Oosten van Suriname verder aan te pakken. Er komt een strakker beleid om de drugssmokkel en andere criminele activiteiten, waaronder mensensmokkel en mensenhandel, te ontmoedigen. Hiervoor zullen onder andere reisbewegingen van personen worden gecontroleerd en zal de controle post te Stolkersijver worden doorgelicht.

Dit is naar voren gekomen uit spoed onderhoud dat KPS woordvoerder Milton Bisschop zondag gehad heeft met de regio commandant van het Oosten, commissaris Melvin Pinas. De klachten en suggesties vanuit de gemeenschap hebben de aandacht van de regio commandant aldus de woordvoerder.

De politie van Regio Oost zal in het kader hiervan optreden tegen personen die illegaal de oversteek doen naar Frans-Guyana en anderzijds. Indien blijkt dat de formaliteiten met betrekking tot het afreizen naar Frans-Guyana en of Suriname niet conform de wetgeving zijn, zal er worden opgetreden.

Bij controle van het paspoort moet blijken dat de Vreemdelingen Dienst van de politie kennis draagt van de reisbewegingen van desbetreffende personen. Indien blijkt dat personen een illegale status hebben en/of zonder de formaliteiten in acht te hebben genomen reizen, wordt het paspoort in bewaring genomen en vervolgens opgestuurd naar de afdeling Vreemdelingen Dienst te Paramaribo.

Aangegeven is dat ook de verkeerscriminaliteit wordt aangepakt. Verder zullen de werkzaamheden van de buurtmanagers en de aanpak van huiselijk geweld op het gebied van preventie zichtbaarder zijn.

opening
Fernandes Express
BODO Party

4 REACTIES
 1. Criminelen ‘als ze de criminaliteit in het oosten van het land aanpakken, gaan we toch gewoon naar het noorden, zuiden, westen en het midden van het land, wij discrimineren niet, wij bestelen en mishandelen iedereen, waarvan we denken dat hij/zij geld heeft, wij maken geen onderscheid naar ras, geloof of kleur’.


  gemodereerd
 2. De Surinaamse politie is gereed om de criminaliteit in het Oosten van Suriname verder aan te pakken. Er komt een strakker beleid om de drugssmokkel en andere criminele activiteiten, waaronder mensensmokkel en mensenhandel, te ontmoedigen. Hiervoor zullen onder andere reisbewegingen van personen worden gecontroleerd en zal de controle post te Stolkersijver worden doorgelicht.

  Dit moet voor het hele land van Noord – Zuid, Oost – West, in Paramaribo gelden. ddb, ndp-ers, ao, bouva, jenny simons, abrahams, jules wijdenbosch, aloebaba, eigenaar van djinipi, gezin ddb, misikaba, enz, alle (ex-) DNA- ndp-ers en hun paraplu, tassen, jassen dragers.

  Deze criminelen hebben Suriname vanaf 25 Februari 1980 totaal vernietigd en zie hoe de vlag van Suriname nu bij hang (inter)nationaal. Grote armoede en grote ellende, grote schulden met hoge renten bij crediteuren, chaos enz.


  gemodereerd
 3. passant , de vlag erbij hangt , inderdaad de gehele ndp kliek met hun volgelingen moeten verwijderd worden dan pas kunnen de echte Surinamers het land Suriname weer op de rails krijgen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES