woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilisten aangemaand voertuigen niet op parkeerhaven Albina te parkeren

Automobilisten aangemaand voertuigen niet op parkeerhaven Albina te parkeren

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname doet een dringend beroep op automobilisten om hun voertuigen niet te parkeren bij de aanmeerplaats te Albina. Het is gebleken dat personen hun wagens weken daar parkeren en richting Frans-Guyana vertrekken. Hierdoor houden ze de parkeervakken, die bestemd zijn voor de taxichauffeurs, bezet. Omdat de parkeervakken steeds bezet zijn, zijn de taxichauffeurs genoodzaakt op straat te parkeren.

“Dit zorgt voor enorme chaos in het verkeer”, zegt buurtmanager van Albina, brigadier van politie Ingrid Adrianus. Het moet duidelijk zijn dat die plaatsen bestemd zijn voor de taxichauffeurs.

Adrianus zegt dat de automobilisten binnen drie dagen hun voertuigen moeten verwijderen. Indien dat niet gebeurd zal de Surinaamse politie genoodzaakt zijn om die weg te slepen. De sleepkosten worden in rekening gebracht bij de auto-eigenaren.

Verder zegt de buurtmanager dat er via de radio, die ook in Frans-Guyana te beluisteren is, de mededeling wordt gedaan dat de auto-eigenaren hun wagens moeten verwijderen of laten verwijderen.

Bovendien ondervinden ook de passagiers hierdoor enorm last. Wanneer ze vanuit Frans-Guyana met hun goederen de oversteek doen is het lastig voor hen om hun goederen naar de taxi te sjouwen. Meestal helpen de taxichauffeurs de passagiers met het inladen, echter kan dat nu niet vanwege de afstand.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. nou nou nou , domme agent , waarom driedagen wachten om af te voeren , verdomd dit hadden jullie 3 jaar geleden al moeten doen dan had je het probleem nu niet gehad


  gemodereerd
 2. Surinamers houden van teveel uitleggen om iets wat verboden is. Gewoon aangeven dat het verboden is…klaar. En idd ….waarom 3 dagen wachten?? Als ik in de domineestraat verkeerd geparkeerd sta warst mn wagen zinder pardon weggesleept.
  Maar goed….in de voorgaande 30 jaren hebben ze chaos op Albina getolereerd….hun zg koning met zn gele vlag, heeft nooit oorde willen brengen in Marowijne….en nu zijn de vruchten bitter, zuur, porie….orde daar terugbrengen gaat jaren duren dis moet er NU zonder pardon, hard opgetreden worden. Succes met jullie rommel


  gemodereerd
 3. In dat deel woont dat deel van de samenleving dat geen discipline kent en nooit het zal leren ook.


  gemodereerd
 4. Omdat je na jarenlang dogen niet ineens kan komen en auto’s wegslepen. Je hoort mensen de ruimte te geven dat is fatsoenlijkheid tonen, iets wat bij WAT ver te zoeken is en daarom noemt hij agenten dom en snapt hij er weer niks van zoals altijd. De mislukkeling op waterkant. Half gare WAT


  gemodereerd
 5. Maar als je daar geen bord plaatst dat die plekken alleen voor taxi’s bestemd zijn, zal niemand het ooit weten, mevrouw de brigadier van politie Ingrid Adrianus. Bord met de tekst ‘soso taxi’ mag ook hor.
  Is dat ooit in u opgekomen??


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES