zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte steelt levensmiddelen ter waarde van 550 SRD uit supermarkt

Verdachte steelt levensmiddelen ter waarde van 550 SRD uit supermarkt

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is de 44-jarige Rene L. vrijdagmiddag door een inspecteur van politie aangehouden, nadat hij levensmiddelen uit een supermarkt aan de Basitostraat had weggenomen.

De verdachte ontkende met klem de goederen te hebben gestolen. Hij beweerde die bij Combé markt gekocht te hebben, maar viel door de mand omdat Combé markt vanwege inventarisatie gesloten was.

Uit het onderzoek blijkt dat een Chinese vrouw om hulp riep. De verdachte had goederen uit haar winkel gepakt en in een damestas bewaard. Hij rende over straat. Ter hoogte van de parkeerplaats van Rosignol zag de inspecteur de man.

Hij ging de verdachte achterna, die alle bevelen van hem negeerde. Toen de inspecteur een waarschuwingsschot loste gaf de verdachte zich over aan de politiefunctionaris. De goederen werden op hem aangetroffen.

Ondanks vastgelegde camerabeelden bleef de man het feit met klem ontkennen. De politie van Geyersvlijt werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek. Bij de voorgeleiding ging de verdachte vreselijk tekeer tegen de inspecteur.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Rene in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Is zeker weer een ston furu van de ndp.
  Stelen,roven,moorden en liegen.
  Daar na keihard alles ontkennen.
  Geen wonder dat switi Sranan niet vooruit komt.


  gemodereerd
 2. Als je honger hebt. Niemand kijkt naar de bevolking. Dan maar overleven door diefstal. Kost de politie meer benzine dan de prijs van de gestolen spullen.
  Armoede brengt dit


  gemodereerd
 3. Voor minder dan € 20,= het politie-apparaat aan het werk zetten.Verdient een paar rake klappen.


  gemodereerd
 4. SRD 550 is nu nog € 18 waard. Als de dief een weekje had gewacht was SRD 550 nog maar € 13 waard. Dat zou niet de moeite waard zijn om hem op te sluiten, de politie zou hem dan met een ernstige waarschuwing laten gaan, nadat hij de gestolen spullen teruggegeven had aan de eigenaar.


  gemodereerd
 5. Sari tori! Indien hij door armoede gedreven is, dan had men enig coulance kunnen betrachten. En had men hem de gelegenheid kunnen geven om alsnog het bedrag van 550 srd te betalen…! De grote vissen lopen hier vrij rond, terwijl a ptieng mang e gwa strafoe…

  En daar tegenover.. indien het uit baldadigheid was, dient deze heer opgesloten te worden…


  gemodereerd
 6. Deel de fufurman een paar harde klappen uit, dan zal die zich wel gedragen en gehoor er naar geven wetende dat hij de dief is!!


  gemodereerd
 7. debby wat lult jij weer , deze vriend van jou wil gewoon niet werken , dat was toch normaal tijdens bouta 1-2 , toen kregen ze pakketten om ze stil te houden , en nu moeten ze hun kost verdienen om te werken , dat willen ze niet dan maar stelen , mooie vrienden hebt jij hier in Suriname , zijn jou vrienden in de bijlmer ook zo


  gemodereerd
 8. konsensi , denk jij werkelijk dat deze klojo 550 srd zal hebben , een maal een dief voor altijd een dief


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES