Rechtspraak gaat ondanks aanslag door met werkzaamheden

5
Aanslagplegers wilden kantongebouw opblazen

Op vrijdag 13 januari 2023 omstreeks 23.00 uur zijn er projectielen gegooid naar het Kantongerechtsgebouw aan de Mgr. Wulfinghstraat in Suriname en zijn er schoten gelost.

Het Hof van Justitie heeft eerder meerdere malen te maken gehad met dergelijke handelingen en het gebeuren van vrijdagavond heeft, evenals de vorige keren, wederom het besef bevestigd dat alertheid geboden is.

De rechtspraak gaat ondanks dit gebeuren door met op onafhankelijke en onpartijdige wijze inhoud te geven aan de Grondwettelijke taken.

De werkzaamheden van de verschillende onderdelen in het gerechtsgebouw aan de Mgr. Wulfinghstraat zullen op maandag 16 januari 2023 normaal voortgang hebben en het resultaat van het politioneel onderzoek wordt afgewacht.

Intussen worden de beveiligingsmaatregelen opgevoerd in en rondom de gerechtsgebouwen.


5 REACTIES

 1. De kanker in de maatschappij moet eindelijk eens voorgoed en volledig worden weggesneden. Ze parasiteren al jaren op de samenleving en zijn oorzaak van veel ellende en armoede. Onbegrijpelijk ook dat er nog steeds mensen achter deze ratten aanlopen!
  gemodereerd

 2. Deze rechtszaak van ddb is de beste uitdaging voor Suriname om de wereld te bewijzen dat het een democratische rechtsstaat is. De Trias Politica; Wetgevende Macht, Uitvoerende Macht en de Rechterlijke Macht en Internationale Verdragen, cq mensenrechten kunnen hun betekenis en hun waarde aan de wereld laten zien.

  De democratische rechtsstaat buigt voor niemand of aanslag of what ever.

  De Surinamers hebben wijze lessen geleerd wat de staatsgreep van 25 Februari van 1980, de 8 December 1982 Moorden, MooiWana86 moorden, gewijzigde Amnestiewet van 2012, niet van toepassing voor de 8 December 1982 rechtszaak, onderdrukking, angst, grote armoede ene grote ellende, vertrappen van de grondwet, gevolgen voor de economie, sociaal, financieel, achteruitgang in alles voor Suriname heeft betekend.

  Laten mijn woorden een waarschuwing zijn, voor die criminelen die aan de democratische rechtsstaat, de grondwet van de republiek Suriname en Internationale Verdragen komen.

  A ka Sa De Na Oe Ede Wan Bun Koekoe Watra Sa Pur In Gi Oenoe.
  gemodereerd

 3. 31 januari 2023 aanstaande mensen dan wordt dit land gezuiverd van zijn fascistische morserij en voorgoed politiek uitgeroeid.
  Adhin, Parmessar, Macdonald, Hooghart, Bouva, Simons, Bouterse, Hoefdraad die worden genoeg netjes opgeborgen.
  gemodereerd

 4. Het is te hopen dat op 31-1 het recht mag zegevieren. Blijkbaar voelt hij die zwaard steeds dichterbij z’n agoe-ede komen. Niet uitgesloten dat hij de opdrachtgever is en dat deze opdracht via via is gegaan (om buiten beeld te blijven)
  Hoedanook, hij is met z’n boko-boko advocaat uitgescheten. Het is de hoogste tijd voor een lang verblijf Santa Boma! Vader en zoon achter de tralies, kleinzoon onder mysterieuze omstandigheden omgebracht… Karma never sleeps!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.