maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameVoetballers De Mees ontvangen extra motivatie van Ronnie Brunswijk

Voetballers De Mees ontvangen extra motivatie van Ronnie Brunswijk

-

Does Travel - naar Suriname

De jeugdige voetballers Gabriël en Eldiero De Mees hebben elk een geste ontvangen van waarnemend president van Suriname Ronnie Brunswijk. Deze geste dient als extra motivatie voor hun voetbaltraining in het buitenland meldt Brunswijk op zijn Facebookpagina.

Bij een ontmoeting op donderdag 12 januari 2023 op zijn kabinet heeft de Surinaamse bewindsman de twee jeugdige sporters aangespoord hun best te doen om zo de hoogste top in de voetbalsport te bereiken.

Beide sporters vertrekken binnenkort naar Atlanta in de Verenigde Staten van Amerika waar ze op basis van een selectieprocedure, zes maanden lang getraind zullen worden op de Kolonji Soccer Academy. Deze voetbalschool is in 2014 opgericht om jeugdigen in de leeftijdklasse 5 tot 19 jaar vaardigheden bij te brengen.

Tijdens de scholing worden deze jongeren gespot door voetbalclubs in Amerika die hen dan recruteren om hoger op te komen in de voetballerij.

Gabriël en Eldiero hebben in 2022 reeds voor vier maanden op deze opleiding gezeten. Ze moeten bij de volgende training verder worden geobserveerd alvorens te worden uitgekozen door een Amerikaans team. In Suriname komen ze uit voor SV Transvaal.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Als we niet beter wisten, zou je hierdoor kunnen denken dat Brunswijk bij de selectie van deze twee veelbelovende voetballers, met names & faces werkt.


  gemodereerd
 2. Komen weer verkiezingen?? Binnenkort
  Brunszwijn zoekt weer de publiciteit

  Trouwens Dikke Rolex Van Criminele Ronnie


  gemodereerd
 3. Goed van Bigi fat Belly bruinswijk om voetballers naar het buitenland te sturen. Amerika goede besluit om daar heen te gaan, want Europeanen zijn zeer slechte verliezers hun moeten winnen en flink cashen miljoenen want 10 villa’s op zonnig warme eiland nep penis erbij met 4 vriendinnen en 10 kinderen en dat moet er zijn, anders barst haat en nijd ellende los, tot in de lengte van dagen zo gaat het in europa ik hoop amerika anders.


  gemodereerd
 4. sandra , blijf van die drugs af , jij zit in Europa , en weet jij dat daar vele Surinaamse jongetjes groot zijn geworden door daar te mogen voetballen , weet jij wel wat een nep penis is , niet om mee te voetballen en een nep penis zal geen kinderen maken , sandra neem nog een paar shots


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES