Op straat geplaatste container zorgt voor levensgevaarlijke situatie

15

Bewoners van de Gabriellastraat in Suriname houden hun hart vast. In hun straat staat sinds kort een joekel van een container, die zorgt voor een levensgevaarlijke situatie.

De bewoners zeggen dat het gevaarte al drie dagen bij een zakenpand op straat staat, met alle mogelijke gevolgen van dien.

Naar zeggen van de omwonenden had het donderdagavond een haartje gescheeld of een autobestuurder was de container ingereden. De automobilist remde net op tijd af waardoor erger is voorkomen.

Gehoopt wordt dat de Surinaamse autoriteiten spoedig ingrijpen.


15 REACTIES

 1. Wie isnou die god..+×!* persoon die zo’n ding op straat laat, echt een egoist, laat hij boete betalen van srd100.000 en gaat t nooit meer in zn kippekop doen.
  gemodereerd

 2. Als de buurtbewoners zich echt zorgen maken en bang zijn dat een onschuldige in het donker tegen de container knalt, kunnen ze, als ze geen gevaren driehoek hebben, met witte vert een groot kruis of cirkel op de container aanbrengen. Gewoon thuis zitten ‘kraken’, dat het misgaat en er doden vallen, zonder stappen te ondernemen, zouden ze niet moeten doen.
  gemodereerd

 3. Lijkt mij dat hier voor een vergunning van de DC nodig is en dat het object in et donker goed waarneembaar moet zijn. Minstens met reflectoren op de hoeken en in de juiste kleur. Maar liever nog met zo’n gele alarmlamp zoals ook bij wegwerk gebruikt wordt.
  gemodereerd

 4. Stommelingen ,een container mag nooit en te nimmer op straat achtergelaten worden in een woonwijk.
  gemodereerd

 5. Normale straatverlichting zou ook wel helpen vermoed ik.
  Waar betaal je anders belasting voor!!!
  gemodereerd

 6. Vrijdag de 13e ongeluk zit in een klein hoekje vooral de 13e vrijdag. Ik geloofde er niet in maar toch maakte ik rare dingen vreselijke mee. Schrikkeljaar was echte Corona begin jaar er klopt iets wel de waarschuwingen. Ik bid altijd. Brrr creepy.
  gemodereerd

 7. Aan de bezorgde bewoners heb ik deze tip pak je mobiel en geen het door aan de betrokken instantie met foto en al. Nergens in het stuk staat dat ze dat hebben gedaan. Wel tijd om naar de media te stappen. typisch het gedrag van bepaalde Surinamers . Gehoopt wordt dat de Surinaamse autoriteiten spoedig ingrijpen. hoe wil je dat ze ingrijpen als je niet een handje kan helpen.
  gemodereerd

 8. Ik kan me moeilijk voorstellen dat een blinde achter het stuur gaat en bijna een container inrijd…
  gemodereerd

 9. Dit is gvd onmogelijk goed te praten. Vergunning van de DC? Geen sprake van. Dit is een openbare weg en dit gevaarte hoort hier niet thuis. Is hier misschien een beetje smeerolie aan te pas gekomen? @ henkes; dit gaat over Suriname. Ze hebben daar geen gevarendriehoeken, enz. Zeg eens eerlijk, zou jij dit bakbeest in je straat of voor je deur willen hebben?
  De DC moet de politie inschakelen, die geeft een fikse boete en de eigenaar moet het ding ONMIDDELLIJK verwijderen.
  gemodereerd

 10. Suriname verandert langzaam in een Tortuga. Men schijnt tot zover met van alles weg te komen wat verkeerd is.. Ik zie genoeg ruimte op zijn parkeerplaats maar zie maar als hij dat wil gebruiken. Te ziek voor woorden gewoon….. ( een zware € boete moet hem tot andere gedachten brengen)
  gemodereerd

 11. Geef de eigenaar van de container paar uren de tijd, die gevaarlijke rommel daar weg te halen. Anders elke uur dat voorbij tikt en niet verwijderd is 3000 srd per uur beboeten!!En als de staat daar weghaalt moet de weigeraar alle kosten betalen plus een boete voor geen gehoor!! Het weigeren van de wetten en regels!!
  gemodereerd

 12. !! Klaas!! het object in et donker goed waarneembaar moet zijn. Minstens met reflectoren op de hoeken en in de juiste kleur. Maar liever nog met zo’n gele alarmlamp

  Zij gaan naar mijn mening een kaarslicht daar aan doen om de gevaren waar te nemen!! Ik moet heel hard lachten!! SU met waarschuwingslampen etc. De zwervers nemen die gelijk mee voor hun onderkomen!!
  gemodereerd

 13. Welke halve gare idioot doet dit. Geef hem een fikse boete om af te leren.
  gemodereerd

 14. Van mensen met een iq van een vis, kan men niet veel verwachten! Ach ze laten de container lekker staan, ze rijden
  wel een paar Electrische masten stuk is ook een optie!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 15. Iemand schrijft dat er een vergunning van de DC nodig is ,dan plaatst de administratie van waterkant dat bericht zonder te weten dat het ONZIN is.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.