vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOp straat geplaatste container verwijderd op last van politie

Op straat geplaatste container verwijderd op last van politie

-

Does Travel - naar Suriname

De op de Gabriellastraat in Suriname geplaatste container, die zorgde voor een levensgevaarlijke situatie, is van de plek verwijderd. De 40 voet container werd vrijdagmiddag van de straat gehaald.

De container stond langer dan drie dagen op de weg, dichtbij een flauwe bocht. Nadat een bericht hierover op Waterkant.Net was verschenen, namen de buurtmanagers Reginald Nibte en Rudy Te Vrede van Uitvlugt vanmorgen poolshoogte.

Volgens buurtmanager Rudy Te vrede had de eigenaar van het pand, waar de container voor was geplaatst, een deadline gekregen om deze te verwijderen. De eigenaar van het pand werd gelijk hierop aangesproken.

De spullen uit de container werden eerst verwijderd, waarna de container op berm werd geplaatst (foto).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. de kosten van het verwijderen van de container is toch voor die eigenaar , en geef hem een fikse boete want die eigenaar heeft bewust die container op straat gezet


    gemodereerd
  2. Hij moest het nooit in zn dolle kop krijgen om het daar te plaatsen. Gelukkig dat daar overwegend mensen van cupido rijden.
    Elke idioot kon zien dat het levensgevaarlijk was.


    gemodereerd
  3. Prbleem wordt verolaatst door de autoriteiten ….hahahaa wat een grap …container wordt op de berm geplaatst…..voetgangers mogen dus hun leven op het spel zetten door op straat te lopen….Ik vraag ke soms oprecht af, als surinamers, vooral hun die bij de overheid werken, niet kunnen nadenken.
    Neem die container in beslag…laat hem de kosten betalen en een boete…en als hij dat niet wil, verkoop die shit …40ft container brengt al gauw $4000 tot $5000 op. geld gaat in staatskas….klaar. Het wordt echt tijd voor een zero- tolerance beleid in dit land..


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES