Initiatief buurtmanager Albina en taxichauffeurs om wegverzakking aan te pakken

3
Initiatief buurtmanager Albina en taxichauffeurs om wegverzakking aan te pakken

Ondanks herhaaldelijke verzoeken aan het ministerie van Openbare Werken (OW) om een zeer gevaarlijke wegverzakking aan de van Genderen Boulevardweg in Suriname aan te pakken, is er geen initiatief gekomen er wat aan te doen.

De buurtmanager van Albina Ingrid Andrianus heeft uiteindelijk samen met enkele BO-ambtenaren het initiatief genomen om de weg begaanbaar te maken.

Volgens Andrianus zorgde de wegverzakking voor behoorlijk wat schade aan voertuigen.

Donderdagmorgen heeft zij enkele taxichauffeurs, die ook last hiervan ondervonden bewogen om de weg weer begaanbaar te maken door deze met zand op te vullen. Ze doet een beroep op OW om spoedig werk hiervan te maken, voordat het ergere schade oplevert.


3 REACTIES

  1. wegverzakkingen opvullen met zand of grind zal weinig uithalen , zolang de afwatering niet goed is zal het zand weer wegspoelen , OW u zal experts in moeten huren die kunnen aangeven wat de beste oplossing is om wegverzakkingen te voorkomen, OW dat gaat veel geld kosten , en tel die duizenden wegen hier in Suriname die het zelfde probleem hebben , nou het zal niet te betalen zijn , en OW buitenlandse bedrijven weten hiervan dus die komen hier niet investeren
    gemodereerd

  2. Altijd maar wachten op lantie en OW. Zo kan het ook mevrouw Ingrid gewoon eigen initiatief en de burger erbij betrekken dan kan het ook opgelost worden. Is dit niet een district waar hele belangrijke personen uit Su wonen en heel veel goud en hout hebben spreek hun aan en kijk waar de liefde is voor hun gebied mevrouw Ingrid want jullie zijn ook verantwoordelijk en niet steeds wachten op Paramaribo.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.