vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVideoclip ‘If Joe Skeer’ meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube

Videoclip ‘If Joe Skeer’ meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube

-

Does Travel - naar Suriname

Het populaire nummer If Joe Skeer uit Suriname is nu al meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube. Het nummer van de voortvluchtige Joel ‘Bordo’ Martinus ook bekend als ‘A Jeugd’ en ’Money Hond’ ging na uitkomen op 18 september viraal en heeft haar 1 miljoenste view in bijkans 4 maanden behaald.

Money Hond liet na de release weten dat de clip ruim 30.000 USD heeft gekost. Hij maakte het nummer in samenwerking met één van de meest getalenteerde Dancehall artiesten van Suriname ‘Jackson Blai’ o.a. bekend van de hits: Amnestie, Tak Tak San & 3 Dames.

Bordo wordt nationaal en internationaal gezocht door de politie. Hij staat op de lijst van gezochte personen van Interpol.

Hij wordt volgens het Korps Politie Suriname ervan verdacht zich samen met Clifton Jongaman alias Keppie schuldig te hebben gemaakt aan moord, medeplegen/ medeplichtigheid tot moord; doodslag, medeplegen/ medeplichtigheid aan doodslag; bedreiging met misdrijf; deelneming criminele organisatie, overtreding Wet Verdovende Middelen en overtreding Wet Money Laundering.

De opsporing van Bordo werd in november 2022 gelanceerd omdat er een doorbraak zou zijn in een ‘cold case’ zaak uit 2020, waarbij een begraven drugsvliegtuigje was gevonden en een man zou zijn vermoord. Bordo zou zijn getipt en kon vluchten voordat hij kon worden aangehouden door de Surinaamse justitiële autoriteiten.

Een gemengde eenheid van het Korps Politie Suriname, de inlichtingendienst en het Korps Speciale Troepen deed op donderdag 17 november een inval in de woning van Bordo, maar hij was nergens te bekennen. Tot de dag van vandaag is hij niet gevonden.

Martinus heeft pas op 15 december weer iets van zich laten horen. In een videoboodschap die door een vertrouweling van hem is gedeeld, is Bordo ingegaan op zijn opsporing.

“Ik laat het aan God over”, aldus Money Hond die heeft laten weten dat hij zich niet heeft aangemeld bij het politiebureau toen dat aan hem gevraagd werd, omdat hij bang was neergeschoten te worden.

Lees ook:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Hij heeft ook gezegt dat hij niets van deze zaak weet schrijd dat ook wé doe lik oeng sabie Wang sma liebie moro ing


  gemodereerd
 2. Altijd met 1 oog open moeten slapen en niemand vertrouwen, je moet het maar willen.

  Die klojo leeft niet lang meer en zeker niet gelukkig.

  “Bordo wordt nationaal en internationaal gezocht door de politie. Hij staat op de lijst van gezochte personen van Interpol.”

  Die klojo kan zo de Surinaamse politiek in met zijn cv.


  gemodereerd
 3. brunswijk is zijn vriend , dus na de verkiezingen in 2025 wordt brunswijk president en bordo vice president , dan is Suriname direct afgesloten voor de buitenwereld


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES