George Randjitsing herkozen als voorzitter Livorno Sportorganisatie

2
voetbal

Oud-hoofdinspecteur van politie George Randjitsing, tevens voorzitter van de Livorno Sportorganisatie (LSO), is op dinsdag 10 januari herkozen als voorzitter.

Dinsdag werd er een bestuursverkiezing gehouden bij LSO. In het kader hiervan waren er twee kandidatenlijsten ingediend namelijk een onder aanvoering van de voorzitter van LSO, Randjitsing en de andere onder aanvoering van Jaswant Gajadien.

Er was een verkiezingscommissie benoemt onder leiding van G. Kastelen bijgestaan door R. Sadhoe en S. Nirmal.

Na bestudering door de verkiezingscommissie bleek dat de lijst van Gajadien niet voldeed aan de statutaire voorwaarden. Op grond hiervan werd de lijst van Gajadien vervallen verklaard. Het gevolg hiervan was dat de lijst van Randjitsing de enige kandidaatstelling door ALV bij acclamatie is gekozen.

Frappant is dat de kandidaat-voorzitter Gajadien drie jaren lang in het bestuur van Randjitsing heeft gezeten. Zonder het bestuur op de hoogte te stellen heeft hij zich als kandidaat-voorzitter verkiesbaar gesteld, hetgeen ook bij sommige leden als een verrassing is overgekomen. Uiteindelijk haalde Gajadien bakzeil.


2 REACTIES

  1. Er zijn hoop sportbonden en geen sport. Waarvoor dan nodig??
    Er komt niets uit van de mensen. Organiseren geen moer. Voetbal lijkt nu dood te zijn.
    Zet jonge mensen met drive.
    gemodereerd

  2. Gaan deze mannen op hoog niveau voetballen! Ik hoop voor suriname meer jonge mensen aan de sport ook voetbal! Ik heb niks met oranje en kliek in nederland. Mijn hart ligt in zuid-amerika daar geboren! Dus ik hoop ooit moois voor suriname in voetbal.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.