Penitentiaire ambtenaar doet aangifte tegen politieman wegens mishandeling

4
man maakt vuist

Een geschil tussen een penitentiaire ambtenaar (pa) en een politieambtenaar over een betalingskwestie, is dinsdag uit de hand gelopen. Daarbij zou de politieman de pa hebben mishandeld.

Vernomen wordt dat cipier G.B. 1.000 SRD van politieagent F.P. had geleend en dit met rente moest terugbetalen. De pa zou de agent 2.500 SRD betalen, te weten het geleende bedrag inclusief rente. Om een of andere redenen kon hij het geld nog niet betalen, waarna de politieman hem aan het werk op zocht.

Op die bewuste dinsdag 10 januari ging de politiefunctionaris naar het Nieuw Huis van Bewaring aan de Welgedacht A weg in Suriname. Er volgde een escalatie waarbij de politieagent de pa op zijn borst sloeg, gevolgd door een ferme klap waarbij hij zijn geld opeiste.

De pa wilde geen escalatie op het werk, waarna hij naar de wachtruimte van de commandant liep gevolgd door de politieman. Daar ging de agent flink tekeer.

De cipier stapte hierna naar de politie van Santo Boma en deed aangifte tegen de politieambtenaar. Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Onderzoek Personeelszaken (OPZ) van de Surinaamse politie.


4 REACTIES

  1. De politieman is een vuile oplichter. 150% rente! Rot toch op smerige dief. Slapend rijk worden! Die pa was in nood, maar dan nog spreek je toch niet zo een hoge rente af. De agent moet op staande voet ontslagen worden.
    gemodereerd

  2. Als er is afgesproken dat er rente betaald moet worden dan moet de pa zich eraan houden maaaaaar.dat de agent als een losgeslagen varken tekeer gaat…neeee….en t is deze zelfde gent die burgers dan wil aanspreken op zulk gedrag….rot ff lekker een end op…idioot….ik hoop dat amoksi je ontslaat wand dit gedrag bam agenten mag niet getolereerd worden ook al zegt hij 100000 keer pardon. Amoksi toon je ballen en ontsla deze gast wamt het zijn deze zelfde agenten die zeggen dat je een slappeling bent…laat ze zien dat je een leider bent
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.