zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOok rekruut aangehouden in vervalsingszaak politieman

Ook rekruut aangehouden in vervalsingszaak politieman

-

Does Travel - naar Suriname

Een vrouwelijke rekruut bij het Korps Politie Suriname is dinsdag in een vervalsingszaak in verzekering gesteld. Afgelopen week is in deze zaak de agent van politie 2e klasse D.W. reeds in verzekering gesteld.

Deze politieman, die tewerkgesteld was op politiepost Flora, wordt ervan verdacht processtukken valselijk te hebben opgemaakt. Hij zou in verschillende aanrijdingszaken fictieve WAM-rapporten hebben opgemaakt.

Tijdens het onderzoek is gebleken dat ook de rekruut J.E. betrokken is bij de gepleegde misdrijven. Verder is gebleken dat J.E. familie is van de politieman D.W.

In het belang van het onderzoek zijn beide politieambtenaren in verzekering gesteld. De zaak wordt onderzocht door Onderzoek Personeelszaken (OPZ) van de Surinaamse politie.

UPDATE: De vrouwelijke rekruut J.E. is vrijdag in vrijheid gesteld. Haar advocaat Derrick Veira bevestigde dat zijn cliënt J.E., door het Surinaamse Openbaar Ministerie in vrijheid is gesteld, nadat hij de bewijsmiddelen van haar onschuld had aangevoerd.

opening
Fernandes Express
BODO Party

3 REACTIES
 1. Beide meteen ontslaan….want ze gaan 100% weer in de fout gaan. Zonder genade ontslaan..ze moeten het goed voorbeeld geven. Dit soort akkefietjes moeten niet getolereerd worden. Deze rotte appels geven KPS een slechte imago…meteen opdonderen uit de dienst….tweede kans geven moet niet eens bespreekbaar zijn.


  gemodereerd
 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Dus beide gasten worden na afsluiting van het onderzoek ook op staande voet ontslagen.

  Dit is het zoveelste bewijs, dat er geen antecenten onderzoek wordt gepleegd bij het aannemen van mensen in het KPS.


  gemodereerd
 3. Grote schande voor het korps. Wat bezielt deze mensen? Hebben ze een baan waar ze carrière kansen hebben en wat doen ze? De boel belazeren. Mensen, denk toch na! Vroeg of laat word je gepakt en dan ga je de gevangenis in, ben je jouw baan kwijt, weg carrière en je hebt een strafblad. Niemand die je ooit nog in dienst neemt.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES