zaterdag, juni 15, 2024
HomeNieuws uit NederlandNarsingh Balwantsingh (PvdA) treedt af als raadslid na vastgoedrel

Narsingh Balwantsingh (PvdA) treedt af als raadslid na vastgoedrel

-

Does Travel - naar Suriname

Narsingh Balwantsingh, PvdA-raadslid in Rotterdam, stopt per direct met zijn werkzaamheden als gemeenteraadslid. Dit na een rel die woensdag ontstond toen bekend werd dat hij voor miljoenen aan vastgoed heeft en verhuurt, waaronder een woning in zeer slechte staat.

Woensdag maakte de linkse organisatie Revolutionaire Eenheid bekend dat een Rotterdams raadslid voor meer dan vier miljoen euro aan vastgoed heeft, deels in Rotterdam. Het zou gaan om 23 panden. Balwantsingh bevestigde later op de dag dat het om hem gaat

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Balwantsingh voor miljoenen aan vastgoed en verhuurt enkele panden, waaronder een woning in zeer slechte staat. Inmiddels blijkt hij nog meer boze huurders te hebben schrijft de krant vanmorgen.

Dat er een rel is om het vastgoed bezit van de PvdA’er komt omdat zijn partij zich kritisch opstelt richting verhuurders die veel vastgoed bezitten. ‘Huizen zijn er om in te wonen, niet om eindeloos geld mee te verdienen’, stelde de partij bijvoorbeeld. En in het verkiezingsprogramma staat: “Het is belangrijk om huisjesmelkers tegen te werken en woningen uit de klauwen van het grote geld te houden.”

“Ik ga mijn best doen om de situatie met betrekking tot mijn vastgoed te verbeteren. Maar dat combineer ik niet met mijn werk als raadslid”, aldus Narsingh Balwantsingh (47) vanmorgen tegen de krant.

Narsingh, die naast zijn werk als raadslid ook bekend is als presentator op TV en in het theater, maakte het bericht vanmorgen ook zelf bekend:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Volgens de Amsterdamse straattaal is Baldewsingh dus een grote K@0/0 die Nederlandse politici met een migratieachtergrond een slechte naam.bezorgt.


  gemodereerd
 2. Wat erg voor hem! Hij heeft last van boze huurders met gezinnen zo triest. Ik geloofde dit verhaal niet, toen ben ik zelf op aantal kranten (ad,rtv site gaan kijken. Straks krijgt hij ook belastingdienst aan zijn broek dan wordt het nog erger. Follow the money en een tak van hun revolutinair…noemt zich maar Rioolratten onderzoeks journalisten van de overheid inkomsten van vooral bepaalde allochtone groep onderzoeken. Ratten hun ruiken geld ervoor werken kunnen deze riool journalisten niet! Vroeger ik op pvda partij gestemd met familie inmiddels vele triest overleden met lege handen weggegaan in kist. Politiek is hypocriet ook andere partijen heel sterk hoor. Alleen stem is belangerijk voor de rest Ho Maar!


  gemodereerd
 3. Toch benieuwd hoe deze man aan zijn vermogen komt om dergelijke investeringen te doen. Bah wat ben jij een klaploper zeg.


  gemodereerd
 4. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Narsingh Balwantsingh (PvdA) treedt af als raadslid na vastgoedrel.

  Op verschillende sites heb ik sedert gisteren het artikel over de (vastgoedrel) van Narsingh Balwantsingh van de (PvdA) gelezen.

  Maar het belangrijkste onderzoek in deze werd verricht door “voor Revolutionaire Eenheid”.
  Dat is ook officieel bekend gemaakt via de (bron): openrotterdam.nl.
  Maar hij is niet de enige in deze m.b.t. woningen in de Vastgoedsector in Nederland.


  gemodereerd
 5. Kim naar Su. De pres ontvangt je met open armen.
  Bedriegers, oplichters, afpersers, onderdrukkers zijn welkom.
  Je mag doen wat je wilt in Su. Je hebt je naam mee


  gemodereerd
 6. pvda , partij van de arbeid-ers , nou kennen jullie den uil nog , en wim kok , en die van samson , en walter bos , job cohen en lodewijk asscher , nou de rijken werden rijker en de arbeiders verdienden minder dus ze werden armer
  en deze pvda-ers hebben nooit excuus aan geboden voor het slavernij verleden , dus


  gemodereerd
 7. In mijn omgeving ken ik een Turkse man die als gastarbeider naar Nederland kwam en nu ook heel veel appartementen heeft. Hij kocht tijdens de crisisjaren (2008-2014) verwaarloosde panden op en knapte deze zelf op om het door te verkopen of te verhuren. Nu is deze man ook multimiljonair, maar hij heeft er zelf hard voor gewerkt. Nog steeds gaat hij op dagen dat grofvuil op straat wordt gezet kijken of er waardevolle spullen tussen liggen. Hij leeft sober, werkt hard en belegd zijn geld op een goede manier. Mensen die hem niet kennen schrikken als ze horen hoeveel panden hij heeft en denken gelijk dat hij ze met illegale manier praktijken heeft gekocht. Afgunst en jaloezie spelen een grote rol. Vooral bij autochtonen die zelf niks hebben.


  gemodereerd
 8. Enige jaloersheid in de reacties valt te bespeuren.
  Als je meerdere panden koopt dan neem je het gewoon over van de vorige eigenaar en ga je niet onmiddellijk iets veranderen, tenzij je de huur wil verhogen.


  gemodereerd
 9. Mag Promes ook komen Debby? Die heeft in ieder geval jouw kleur en intelligentie mee. Ik zeg DOEN !


  gemodereerd
 10. Iedereen Verlicht is een NTR programma met persoonlijke verhalen van mensen die zich, vaak geïnspireerd door het Hindoeïsme, spiritueel bezig houden met het verbeteren van zichzelf en de wereld. Narsingh Balwantsingh bezoekt verschillende mensen in zijn TukTuk om erachter te komen hoe verlicht ze zijn.
  =========
  Narsingh is de presentator van het NTR programma “Iedereen verlicht”. De heer Narsingh was zeer zeker reeds verlicht om mensen op te lichten door het verhuren van woningen in zeer slechte staat. Wat een idioot zeg.


  gemodereerd
 11. @ Debby

  Zoals altijd lult je weer uit je vieze nek, hou toch een keertje
  je rioolbuis dicht man! Onder het bewind van je baasje, waren
  er ook veel Criminelen onder gedoken in Su. Deze jongeling
  is geen Crimineel, wel een vervloekte huisjes melker, die
  gebruikt heeft gemaakt van het feit, dat er behoefte is aan woonruimte. Maar helaas doet hij het niet goed, je kan geen
  mensen onder erbarmelijke omstandigheden in een huis laten
  wonen voor veel geld, die het niet waard is!

  @ WAT

  Je val uit de toon, wat hebben deze mensen die je allemaal opsomt, met dit akkefietje maken ??

  @ PJUL
  Promes is een Crimineel, N. Baltwansingh niet: hij is een verdomde huisjes melker die misbruikt maakt, van andermans
  leed, (Woonruimte gebrek)

  sri tori

  Jacko

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 12. Narsingh bigie sjeng!

  Dit thema had je in je portefeuille en wat doe jezelf? Bloedgeld maken over hoofden v kwetsbaren. Juist in deze periode van een energie crisis ben je als huisjesmelker verplicht actie te ondernemen.

  Het gaat er niet om hoeveel panden je bezit, maar hoe je omgaat met je medemens.
  Dus niet!
  Je hoeft voorlopig ook niet op het podium te verschijnen. De rotte eieren staan klaar.

  Ruim je rommel op!


  gemodereerd
 13. Ik zou Surinamers willen aanraden niet mee te gaan met alles wat ze lezen over Surinamers die met hun kennis, goede ervaring en talent het beste van het leven willen maken.

  Laat men nagaan wie de bronnen zijn die met de bronnen van slecht nieuws van Suriname naar buiten komen en laat men daar over goed gaan nadenken en zien wat er speelt.

  Dat zou het beste zijn, kijk goed naar de bronnen van nieuws en probeer deze ook te vinden. Hierdoor zal men precies weten hoe de vork in de steel is en waarom zaken naar buiten worden gebracht. Het is niet eenvoudig voor laag geletterden om bronnen nader te gaan onderzoeken en bekijken en weten wat er speelt, wie de personen zijn die dat willen doen? Hoe ze het spel spelen? en waarom zij dat doen?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES