maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidBakkerij Derde Rijweg met veel rattenpoep onmiddellijk gesloten

Bakkerij Derde Rijweg met veel rattenpoep onmiddellijk gesloten

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuursdienst van Kwatta heeft gisteren in opdracht van districtscommissaris (dc) Mohamedsafiek Radjab van Wanica-Noordwest een bakkerij aan de Derde Rijweg in Suriname onmiddellijk gesloten vanwege een zeer onhygiënische situatie.

Bij controle werd er veel rattenpoep in de zaak aangetroffen. De bakkerij was smerig zoals op de foto te zien is.

De ondernemer heeft de ruimte om alle misstanden in orde te maken. Bekijk hier meer foto’s van de aangetroffen situatie in de bakkerij.

Vorige week vrijdag werd er door de bestuursdienst reeds een bakkerij aan de Garnizoenspad gesloten vanwege een zeer onhygiënische situatie. Bij controle werden veel uitwerpselen van ratten en zelfs een dode rat gevonden in de zaak.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. 99% van de bakkerijen zijn van Chinezen!! Zeker voor het onzekere, halen jullie je broden ’t liefst bij Fernades!!


  gemodereerd
 2. Klopt…fernandes…een beetje duurder maar je eet geen troep.
  Is ook een teken dat bog niet gecontroleerd…wamt deze smerigheid is noet van 1 maand maar van maanden…bog moet zn werk beter doen…Gaan jullie ook alle stands die langs de straten eten verkopen controleren…..en niet alleen in de stands maar ook de percelen waar de stands op staan…stands aan de wilhelminastraat……indira ghandiweg….weg naar kasabaholo…..kwattaweg….klanten moeten dat okk doen…loop om de tanda heen….je haalt nooit meer eten daar…..meeste can de stands hebben geen stromend water…handen worden de hele dag in een emmertje gewassen….er is geen sanitaire voorziening….mensen die eten bereiden pissen en schijten achter hun stand en in dezelfde kleine emmer worden de handen gewassen of soms zelf helemaal niet. Ik snap niet dat er vergunningen worden gegeven zonder dat er wateraansluiting en toiletten zijn. Daarom is er zoveel salmonella besmetting..Ik koop geen eten op straat…nergens!!! Ik kook zelf od eet brood


  gemodereerd
 3. Als je boekhouder één keer van je steelt, vertrouw je hem toch nooit meer, al krijgt hij de gelegenheid het gestolen geld terug te storten? Waarom krijgen de smerige bakkers de gelegenheid om hun werkplaats op te ruimen, wie zegt ons dat ze na een poos niet even smerig tewerk gaan. Als men eenmaal vastgesteld heeft dat een bakkrij of restaurant niet hygienisch werken, moet hun vergunning voor altijd ingetrokken worden.


  gemodereerd
 4. Dit is een plek waar ze niet alleen brood met brood verkopen maar broodje Ratsalon afhankelijk van wat de ratten te eten hebben gekregen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES