zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijWaarnemend president Brunswijk zet eigen pick-ups in voor vuilophaal Brokopondo

Waarnemend president Brunswijk zet eigen pick-ups in voor vuilophaal Brokopondo

-

Does Travel - naar Suriname

De situatie met betrekking tot vuilophaal in het district Brokopondo is op het hoogste niveau besproken in Suriname. Een directe oplossing voor vuilophaal te Brownsweg en omgeving heeft waarnemend president Ronnie Brunswijk bewogen om zijn eigen pick-ups ter beschikking te stellen.

Brunswijk zegt dat medewerkers van het Ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport en het Ministerie van Openbare Werken sinds vanmorgen samen met vrijwilligers bezig zijn het vuil op te halen.

Boze bewoners van de Brownsweg hadden gisterochtend vuil op straat geplaatst en de weg zo gebarricadeerd. Ze waren niet te spreken over het feit dat er al langere tijd geen vuil is opgehaald.

Een van de actievoeders liet weten dat het vuil al vanaf voor de kerstdagen niet opgehaald was. Volgens de bewoners was de stank niet te harden.

De bewoners eisten een onmiddellijke oplossing van de Surinaamse autoriteiten om de weg weer vrij te geven.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Moet een waarnemend president zich met dit soort zaken bezig houden?deze mensen in de politiek van su,ik begrijp ze niet


  gemodereerd
 2. Hij heeft zijn eigen pickups ingezet..dit kan allen in su, dat een vp zijn eigen middelen inzet. Hij zou meer indruk gemaakt hebbem als hij in spoed overleg was getreden met de minister van die daar verantwoordelijk voor is met als resultaat…meteen vuil laten ophalen. Maar goed hij heeft het op zn eigen manier gedaan, want hij wil toch altijd naam dragen, maaaaaar……denk niet dat hij t gratis heeft gedaan….de rekening gaat gepresenteerd worden aan OW .
  Ben wel blij voor de bewoners dar het er weer netjes uitzien…anders krijgen we straks ook nickerie taferelen ( lees..rattenplaag) daar en dat moeten we niet willen


  gemodereerd
 3. Dat is terecht omdat de grootste vervuilers van het binnenland de troep.die zij daar hebben helpen creëren maar moeten opruimen.


  gemodereerd
 4. Chaos zelf creëren en daarna met populistische maatregelen de problemen oplossen. Daarin is deze regering kampioen. Voor lange termijn oplossingen hebben ze geen enkele visie. Het enige waarin deze regering goed is, zijn de snoepreisjes met familie en vrienden.


  gemodereerd
 5. Dat is alvast een 1 ste stap. Betaal de meneer die het daar al deed en maak zn puck up. Straks is er ook een rattenplaag daar.


  gemodereerd
 6. Lanti pick-up!

  In het vervolg moeten alle bewindslieden gescreend worden.
  Niet met gesloten geld, goud, robinhood blijven spelen.
  Ben niet onder de indruk.
  Goud concessies, van het land. Geld van het land!
  Pick-ups van het land!!!!


  gemodereerd
 7. Bestuurders van Maroon komaf lopen achter de feiten aan, als zij verstandig waren hadden zij vanaf dag één de ontwikkeling en weder opbouw van het binnenland en districten kunnen herstellen , net als de VHP met Nickerie/ Saramaca/ Commewijne/ Wanica en gebieden waar hun achterban wonen en werken.
  Het economie van SRANANG KONDRE is afhankelijk van de rijkdommen in het binnenland en districten.
  Daar had jij als 2de man van het Republiek Suriname moesten focussen, maar is al te laat voor 2025 / de VHP en achterban hebben zich al gestabiliseerd en hebben een verzekerde toekomst.
  Maar jouw achterban en de binnenlands bewoners
  Staan achter in de rij ( JAMMER Mr : Brunswijk.
  De president die bezig zijn achterban in het buitenland te vertegenwoordigen ( check reis INDIA )Een verstandig mens heeft niet woorden/ ogen nodig om te begrijpen wat om zijn heen gaande is en speelt.
  ABOP / BEP en de binnenlands bewoners jullie lopen achter de feiten aan. 👀🇸🇷👻👻🔥🔥🤷‍♂️🔎🔍🇸🇷👋


  gemodereerd
 8. volgende week ligt weer alles vol , de vuilophaler moet nog 500.000 srd hebben , nou die heeft gelijk eerst betalen en dan wordt het vuil opgehaald , dc mendelzoon en u heeft nooit iets ondernomen zodat die vuilophaler zijn geld krijgt


  gemodereerd
 9. Naar alle waarschijnlijkheid heeft Lonny nota genomen van mijn reactie (n.a.v. het eerste bericht) en heeft snel z’n wagies erop af gestuurd om te scoren.

  Btw, @Rechtvaardigheid; je slaat de spijker op de kop!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES