zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSpeciale btw infosessie voor afdelingen Economische Zaken

Speciale btw infosessie voor afdelingen Economische Zaken

-

Does Travel - naar Suriname

Enkele afdelingen van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) hebben een speciale infosessie inzake belasting toegevoegde waarde (btw) bijgewoond.

De bedoeling van deze sessie is om de afdelingen, die belast zijn met de bescherming van de consumenten, het berekenen van de kostprijs, economische controle en ondernemerschap, de juiste informatie te geven.

De directeur van ondernemerschap in Suriname, Karishma Mathoera verrichtte de opening en de sessie is verzorgd door directeur Ismael Kalaykhan van de Belastingen en adviseur Shyam Sardjoe.

Mathoera zegt enorm blij te zijn met de sessie en benadrukt dat het ministerie van EZ niet belast is met de uitvoering van btw, maar wel zal ondersteunen waar nodig is. Het is de bedoeling dat de medewerkers van EZ de informatie tot zich nemen en dit zo goed mogelijk overbrengen naar de 2 grote doelgroepen namelijk ondernemers en consumenten daar het ministerie een faciliterende en ondersteunende taak heeft naar hen toe.

De aanwezigen hadden allen de gelegenheid om vragen te stellen en om interactief zaken met betrekking tot de btw ter discussie te stellen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
 1. Weer een voorbeeld van een Surinaamse werkwijze; eerst die wet invoeren en pas daarna overgaan tot het geven van voorlichting aan medewerkers.
  Dat heden ten dage het Min. van EZ geen eigen website heeft waar info voor zowel consumenten- als ondernemers staat, is ronduit belachelijk!
  wan troe-troe bakba kondre…


  gemodereerd
 2. wat een domme zet , jullie hadden dit al in oktober 2022 moeten doen , die BTW is te vroeg aangevangen , nu lopen jullie achter de feiten aan , en de burgers betalen nu het gelach , van morgen zei een econoom dat het onkunde is van de regering , en gelijk heeft hij
  en wij horen niets van de nieuwe minister van financiën Stanley Raghoebarsing , echt overal is onkunde in de regering


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES