Koelbloedige rovers na klopjacht ingerekend

9
Politie gearriveerd op locatie

De politie van Friendship in het district Coronie, heeft twee criminelen in de vroege ochtend van dinsdag 10 januari aangehouden. De verdachten verschaften zich gewapend met een keuken-en kapmes toegang tot een woning en overvielen de vrouwelijke bewoonster, die tot bloedens toe werd mishandeld.

Milton Bisschop woordvoerder van het Korps Politie Suriname geeft aan dat er tijdens de brute beroving twee mobiele telefoons en nog te vermelden goederen zijn weggenomen.

De politie van Friendship startte gelijk een klopjacht en kwam de verdachten op het spoor. Tijdens de aanhouding legde een hunner een volmondige bekentenis af, terwijl de ander ontkent. De twee toestellen van het slachtoffer zijn op de verdachten aangetroffen en in beslag genomen.

Opmerkelijk is dat een der verdachten nog geen 24 uur eerder door het Parket in vrijheid was gesteld ter zake gekwalificeerde diefstal, aldus Bisschop.

De verdachten zijn inmiddels voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel.


9 REACTIES

 1. Opmerkelijk is dat een der verdachten nog geen 24 uur eerder door het Parket in vrijheid was gesteld ter zake gekwalificeerde diefstal!!

  Hak hun klauwen en poten eraf!! Opgeruimd staat netjes!! Anders gebeurt het wederom!!
  gemodereerd

 2. Waarom moeten mensen mishandeld worden en wat voor een nut heeft het om een vrouw die zich niet verzet te mishandelen? Roven moet altijd gepaard gaan met mishandelen van slachtoffers.
  gemodereerd

 3. Heeft de politie nog wel genoeg ruimte voor alle criminelen die worden ingerekend?
  En brunswijk heeft het over criminelen, terwijl hij ook tot deze groep behoort.

  Het is zeer dramatisch gesteld met Suriname!
  gemodereerd

 4. Een van de verdachten was nog geen 24 uur geleden met een ernstige waarschuwing door het Parket in vrijheid gesteld en toen hij wegliep stak hij beide middelvingers op.
  gemodereerd

 5. Parket ….dit krijge je als ie criminelen aar huis stuurt. Van deze beesten moet je gelijk hun klauwfieters afhakken …laten ze hun lepel met hun poten vasthouden om te vreten.

  Wanneer ga ik lezen dat IM bij elkaar komt on de wetten aan te passen??? Op n de mazen te dichten en zwaardere straffen koppelen aan delicten??? Wanneer wanneer?????
  gemodereerd

 6. zo te zien hebben jullie niet hard opgetreden , de vp zei gisteren nog hard aanpakken die criminelen , en jullie hebben niet geluisterd , jullie hadden die twee ook tot bloedens moeten slaan met een stok , en dan dumpen op de vuilstort , de ratten ruimen ze wel op
  nu zullen wel weer mensen zijn , dat kun je niet maken , nou mensen als jullie overvallen worden en zwaar mishandeld worden door criminelen, wat zeggen jullie dan
  gemodereerd

 7. Mie lobie mie kondre,maaaaar vakantie Suriname op dit moment,…NO WAY.ik schaam mij voor Suriname en de hoofd oorzaak is deze kl…te “regering”. en het volk die onbewust en dom is gehouden door geld wolven,zooo een mooi land in 10 jaar tijd vervallen toe ÈÈN van of zoniet HET ARMSTE LAND VAN HET WESTELIJK HALFROND…WANNEER GAAN WIJ DE ABANNIES HET LAND UITROKEN ,…het liefst met PEK & VEREN !
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.