dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentDe grootste Mulo Reünie van Suriname in Nederland

De grootste Mulo Reünie van Suriname in Nederland

-

Does Travel - naar Suriname

Op 6 mei 2023 zal de grootste Mulo Reünie van Suriname plaatsvinden in de omgeving van Utrecht. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een geweldige line-up.

6 mei zal de boeken ingaan als een onvergetelijke en nostalgische dag met lekker eten, drank, muziek (DJ en Live Band) en vooral een hoop gezelligheid. Bekijk de website: muloreunie.nl.

Meld je aan door je e-mailadres op te geven en je toenmalige school te selecteren. Je wordt vervolgens uitgenodigd voor de leukste en tevens grootste Mulo Reünie ooit.

Staat je school er niet tussen? Stuur een e-mail naar [email protected].

Foto: De Hendrik MULO-school in Paramaribo, 1947

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. De meeste van mijn mulo klasgenoten kunnen er niet meer bijzijn, omdat ze een reünie hebben met hun voorouders.


  gemodereerd
 2. Heel leuk dat een reünie georganiseerd wordt. Graag ontvang ik meer informatie.


  gemodereerd
 3. Jammer land opbouwen ook belangrijk maar toendertijd jammergenoeg vele mulo studenten naar nederland vertrokken om nooit meer naar suriname terug te keren.


  gemodereerd
 4. dus deze gasten hebben Suriname verlaten en daar hun toekomst opgebouwd ( of gekregen) , en Suriname in de steek gelaten , en nu staan ze voorop in de rij om herstelbetalingen te krijgen als nazaat ??? van de slaaf gemaakte , en ze hebben het meeste commentaar op deze regering , tijdens 10 jaar bouterse waren ze doodstil , pas op met dat feestje covid heeft zich al ingeschreven


  gemodereerd
 5. henkes hebt jij op de mulo gezeten , en dat was het zeker , dus jij leerde niets want jij zat telkens te zitten ,ja dan kom je niet voor uit , dus jij zit ook in holland


  gemodereerd
 6. Ik heb van 1974 tot 1978 op de St Passchalisschool gezeten. Was een fantastische tijd toen het onderwijs in SU beter was dan in NL. We werden altijd kampioen met “weet je weet je” van Radio Apintie. We versloegen onze aartsrivalen de Sint Paulisschool altijd.
  Ik had goede gemotiveerde meesters en juffen en vooral ook mooie juffen. Ook dankzij hun heb ik vandaag bereikt wat ik wilde. Een stressvolle maar mooie baan als Ingenieur waarbij ik veel in het buitenland ben, een mooi eigen huis heb en een prachtig bestaan in Nederland. Toen ik in Nederland kwam studeren heb ik mijn kansen en mogelijkheden benut. Ik ben ook hier gebleven. Ik was van plan terug te keren naar SU in 1992 maar degene met wie ik een afspraak had gemaakt voor een sollicitatiegesprek was niet naar zijn werk gekomen en had niet afgemeld. Daar zit je dan uren te wachten. Ik heb toen besloten om nooit meer naar SU terug te keren en ik ben nog steeds gelukkig van dat besluit.


  gemodereerd
 7. Zal zeker leuk zijn om oude schoolgenoten te ontmoeten. Maar ik mis transparantie van de organisatie. Ik zie geen afzender of website (muloreunie.nl bevat geen informatie) van de organisator.
  Graag wil ik weten, voordat ik aanmeld, wie of welke organisatie, anders dan dat er achter de schermen hard aan wordt gewerkt, dit organiseert. En natuurlijk wat gaat het kosten?
  (@Waterkant, indien jullie niet de organisatoren zijn, graag doorgeven aan deze. Hopelijk wel bekend bij jullie om dit nieuws/advertentie te plaatsen)

  Alvast bedankt, groeten
  Ludwig Belliot


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES