dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIllegale straatventers binnenstad verwijderd

Illegale straatventers binnenstad verwijderd

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft op maandag 9 januari illegale straatventers op de kruising Saramacca- en de Redmondstraat verwijderd.

Milton Bisschop woordvoerder van het Korps Politie Suriname geeft aan dat de politie vastberaden is ordening in de binnenstad te blijven handhaven.

Hij deelt mee dat de Regio Commandant van Paramaribo, commisaris Orlando Jacott, duidelijke richtlijnen heeft gegeven aan zijn medewerkers. De binnenstad wordt gezuiverd van ordeverstoorders, drugsverkopers en illegale straatventers in de binnenstad.

De illegale straatveters op de hierboven genoemde kruising zijn meerdere malen gewaarschuwd maar hebben geen gehoor daaraan gegeven. Vandaar dat de politie heeft opgetreden en nu over zal gaan tot inbeslagname van goederen .

Door de illegale verkoop worden de trottoirs bezet waardoor de voetgangers genoodzaakt zijn te midden van de openbare weg te lopen.Dit kan voor ongerief zorgen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. En what about die junkies bij vcb jodenbreestr hoek watrkant jodenbreestr tot hoek maagdenstr.ze hangen daar en vallen andermans vrouw n dochter lastig.deng kolo sakkasakka dagoes hagoes


  gemodereerd
 2. Goed zo. Dit is te lang oogluikend toegelaten. Hopelijk wordt er consequent opgetreden en os dit geen karoe wier’ faja.


  gemodereerd
 3. Wat deze kooplui doen is illegaal, maar vergeleken met de
  moorden en roven, is dit minder misdadig! ”Dus ding skowtoe
  é LUL”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Goede actie, maar het moet geen momentopname zijn, want het moment de politie zich omdraait, gaan die mensen gewoon weer door. Ook de Maagdenstraat tot hoek Heiligenweg en de Jodenbreestraat moeten schoongeveegd worden. Ik ben momenteel met vakantie in Suriname en echt waar; dit is geen Suriname meer, dit lijkt meer op klein Haïti.


  gemodereerd
 5. Taurus , klopt deze junks moeten ze ook verwijderen in de stad , het zijn ook lastposten , en die illegale straatventers moeten ze elke dag aanpakken , want ze zullen iedere dag terug komen


  gemodereerd
 6. Dit is allemaal show er is een politie post daar ze staan erbij en kijken ernaar.
  Als je daar in de buurt loopt zie je zovele geldwisselkantoor en zogenaamde goudopkopers
  Verwijder alles ze veroorzaken allemaal overlast.
  Geef desnoods een telefoon nummer zodat burgers melding kunnen doen en ook serieus genomen worden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES