Zoon treft vermiste vader met zware verwondingen opgesloten in woning: Nederlander aangehouden

7
Politie gearriveerd op locatie

Een 53-jarige man die enkele dagen vermist werd, is met zware verwondingen in een kamer van een woning aan de Welgedacht A weg in Suriname aangetroffen door zijn zoon. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar. Hij vertoonde verwondingen in zijn gelaat.

Vernomen wordt dat de man vier dagen nadat hij werd vermist, woensdag in de woning van een Nederlander werd aangetroffen. De kamer waarin de man werd aangetroffen bleek op slot te zijn. De zoon, die zijn vader met een blauw oog en overige verwondingen aantrof, bracht hem meteen naar de Spoedeisende Hulp en deed daarna aangifte.

De politie heeft in verband met het onderzoek de Nederlander Amar P. aangehouden, die eigenaar is van de woning. Hij verklaarde dat het slachtoffer beroofd en mishandeld zou zijn. Maar van de beroving is geen aangifte gedaan bij de Surinaamse politie.

De redactie verneemt van een familielid dat hun dierbare intussen in het ziekenhuis is bijgekomen. Hij verklaarde door Amar te zijn mishandeld. P. werd aangehouden omdat hij het slachtoffer met de verwondingen in een kamer van zijn woning had opgesloten.

In het belang van het onderzoek is Amar aangehouden.


7 REACTIES

 1. Natuurlijk is de verdachte een Nederlander. Met een naam als Amar, komen zijn voorouders zeker uit Amerongen, Amstelveen of Amsterdam.
  gemodereerd

 2. Deze laffe Amar gewoon hetzelfde lot laten ondergaan en daarna zijn verwondingen inwrijven met peper en rundervet. Dat brandt en kookt het beste.
  gemodereerd

 3. Wat een toestand aso nederlander in suriname! Vandaag gelezen heel op internet nederlanders trekken weg uit nederland in 2022 nog veel meer de meeste gaan naar scandinavie en australie. Alleen de moordenaars geweldplegers en overlastgevers en achterlijke poepende debielen die maar overal babies kindertjes uitpoepen blijven in nederland achter of gaan naar suriname om ellende uit te poepen. Echt duivels!
  gemodereerd

 4. Die rioolrat Amar moet je 10 jaren in een donkere K-Amer van 1 bij 2 opsluiten! 1 keer per week voor 2 minuten buitenlucht laten happen en snel weer naar binnen. Tot volgende week!!!
  gemodereerd

 5. En laat die zgn Nederlander merken en voelen dat Suriname geen luxe gevangenissen als Nederland heeft. Gooi die klootzak Amar P. voor de aasgieren in Santo Boma.
  gemodereerd

 6. De Nederlander dacht, als de Surinaamse politie geen klote
  doet, doe ik het zelf. En ik geef hem groot gelijk, ik zou het ook
  zelf gedaan hebben!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.