vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Pick-up bestuurder ramt gezin in auto van de weg en rijdt...

VIDEO: Pick-up bestuurder ramt gezin in auto van de weg en rijdt door

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van een Toyota Hilux Revolution heeft zondag een gezin in een Toyota Auris van de Ringweg-Zuid in Suriname geramd en is daarna doorgereden. Het voorval is vastgelegd door een dashcam van een achterrijder. De beelden zijn onderaan het bericht te zien.

De pick-up bestuurder reed met een hoge snelheid in een waterplas op de linkerbaan van de weg. Hij verloor daarbij de macht over het stuur en ramde de personenauto die op de rechterbaan reed.

De personenwagen schoof in de berm richting de Boomskreek, maar de bestuurder wist door snel te reageren de wagen weer op de weg te krijgen. Hij zat samen met zijn vrouw en kind in het voertuig. Niemand raakte gewond.

De benadeelde zegt dat de pick-up niet was voorzien van kentekenplaten. De bestuurder reed na het incident door in de richting van de Nieuwe Charlesburgweg.

De benadeelde heeft bij de Surinaamse politie aangifte van het voorval gedaan. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van de doorrijder.

Bekijk de beelden hieronder:

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

7 REACTIES
  1. Is toch geweldig al die auto’s die met heel slecht leesbare of helemaal GEEN kentekenplaat rondrijden. En dan zijn de ruiten vaak helemaal zwart getint dat je niks kan zien. Er zijn zelfs IDIOTEN die hun voorruit tinten.

    Werkelijk, er zijn echt veel intelligente wezens die zulke voertuigen besturen. Ze moeten echt werken bij de NASA…


    gemodereerd
  2. Petje af voor die chauffeur van de Auris. Hij is een heel goede chauffeur. Gelukkig reed zijn vrouw niet! 😂


    gemodereerd
  3. Waarom filmt iemand hoe hij/zij achter een auto aanrijdt? Graag zou ik dat willen weten. Of was iemand heel toevallig aan het filmen hoe het is om achter een auto te rijden? Of anders?En toevallig dat een passerende auto de auto voor ramt?
    Ik heb mijn vraagtekens.


    gemodereerd
  4. Ringweg zit vol verzakkingen en mt water kan je de auto niet onder controle houden. Mooi dat de beelden er zijn en genoeg camera’s van safe city daar.
    Gelukkig reed de man met zn gezin verantwoordelijk. Daarom kon hij de auto onder controle houden. Hit and run moet strafbaar zijn.


    gemodereerd
  5. Poging doodslag, en zijn rijbewijs in de papierversnipperaar en zijn auto veilen en het geld aan een kindertehuis schenken.


    gemodereerd
  6. Vreselijk wat hier gebeurt. Politie en alle andere eenheden zoeken jullie deze verkeerscrimineel met alle jullie ten dienste staande middelen. Het heeft echt niet veel gescheeld of het gezin was in de kreek beland, met alle gevolgen van dien.
    Het is ook van de zotte dat mensen overdag zonder kentekenplaten mogen rijden (heb ik van horen zeggen. weet niet hoeveel ervan waar is). Als het waar is, dan moet dit zsm veranderd worden.


    gemodereerd
  7. Opsporen die verkeershufter, achter slot en grendel voor 10 jaren en nooit meer in de gelegenheid stellen voor auto te besturen, mag wel een burikiwagi!!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES