vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenSportLinkerbeen Lionel Messi verzekerd voor USD 900 miljoen 

Linkerbeen Lionel Messi verzekerd voor USD 900 miljoen 

-

Does Travel - naar Suriname

Lionel Messi is een van de grootste voetballers aller tijden. Hij heeft miljarden verdiend, talloze trofeeën gewonnen, talloze records gemaakt en onlangs bereikte hij het hoogtepunt door het WK te winnen. De trofee die hij het liefste wilde, de glorie die zijn fans het liefste voor hem wilden. Hij heeft 7 Ballon d’Ors gewonnen, meer dan wie dan ook en heeft nu elk toernooi waaraan hij heeft gespeeld minstens één keer gewonnen.

De gezondheid en veiligheid van elke atleet is de eerste zorg en daarom is hun verzekering vaak de duurste. Sterren als Cristiano Ronaldo en David Beckham hebben ook een erg dure verzekering, maar geen enkele komt dichter bij de Argentijnse goochelaar. Dit is geen volledige verzekering. Waar we het in dit artikel over hebben, is één lichaamsdeel.

Lionel Messi heeft al jaren ‘single footed’ succes in de voetbalwereld. Met het winnen van het WK beweren veel fans dat de Argentijn zijn plaats aan de top als de grootste aller tijden heeft verstevigd. Hij was echter altijd een van de belangrijkste spelers in het spel.

Het zijn niet eens zijn beide benen. Het is zijn geldmaker. Het been dat hij gebruikte om elke andere dribbel te winnen, te schieten en de meeste van zijn goals te scoren. Het beruchte linkerbeen is voor maar liefst 900 miljoen dollar verzekerd. Het bedrag verbleekt alle andere verzekeringen in de sport, meldt Essentially Sports.

Deze recordbrekende verzekering kwam lang voor het WK. Messi is meer dan 600 miljoen dollar waard, maar zijn voet is verzekerd voor meer dan zijn vermogen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. jonge jonge jonge , , zijn linkerbeen is verzekerd voor 900 miljoen , voor hoeveel is zijn rechterpoot verzekerd , en zijn midden beentje , echt mensen zijn die voetballers soms goden , maar hij kan door covid geveld worden , is hij daarvoor verzekerd , echt mensen te gek van woorden , miljoenen mensen in argentinie hebben niets te eten , en een persoon is nu een god


  gemodereerd
 2. Argentinie warme land en oerland van oude indianen en koud land van pinguins en spugende alpaca’s messi mag Zuid Amerika ook dankbaar zijn mooie steden o.a. Salta en Ushaia, Mendoza en dan zijn gouden tenen die veel geld waard zijn.


  gemodereerd
 3. Weet niet wat de journalist heeft gebruikt, maar hij kan beter dat spul niet meer gebruiken!

  Wat klopt er niet…
  “heeft miljarden verdiend,” (in SRD’s misschien)
  “Messi is meer dan 600 miljoen dollar waard”
  “Messi verzekerd voor USD 900 miljoen ”
  “zijn voet is verzekerd voor meer dan zijn vermogen”

  Messie is een verwend onsportief kleine kaboutertje, die is wel flink door de mand gevallen tijdens het WK.
  Meneertje heeft het geluk aan zijn reet hangen.


  gemodereerd
 4. En als de rechterbeen niet meer deugd, wat dan?? Kan hij dan alleen met de linkerbeen voetballen?? PFFFFFFF!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES