dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTiener verhangt zich in woning in aanbouw

Tiener verhangt zich in woning in aanbouw

-

Does Travel - naar Suriname

De 16-jarige in Nederland geboren tiener D.I. heeft afgelopen nacht de hand aan zichzelf geslagen. Dit gebeurde rond 02.00u in een in aanbouw zijnde woning aan de Kaikoesistraat in Suriname.

Vernomen wordt dat de jongen met een rijwiel naar de plek is gefietst en daarna zichzelf heeft opgehangen middels een touw. Het motief achter de zelfdoding is vooralsnog onduidelijk.

De politie van Geyersvlijt werd ingeschakeld, die ter plaatse was voor onderzoek. Na vaststelling van de dood door een ingeschakelde arts is het lijk naar het mortuarium vervoerd.

Praten over zelfmoord? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114 (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u).

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Het heeft geen zin om met instanties te praten,die gaan gewoon verwijzen naar…. Gaan jullie zelf uitzoeken en beslissen….
  Ik kakel niet zomaar is met mij gebeurt.
  Vonnissen voor beschermingsbevel werkt niet word gewoon genegeerd .met wie ga je praten voor oplossing? Families bemoeien niet .ik zit gewoon uit bangheid binnen in me huis wanneer ik op straat loop moet ik behalve opletten op verkeert ook opletten op wraak Heid .op straat.want ik werd ook zelfs bedreigd .niks helpt
  P.s ik heb geen namen genoemd nog wil ik geen aanraking met niemand .ik heb gesproken uit waarheid mijn ervaring wacht op mijn laatste adem moge alleen GOD mij beschermen Amen 🙏💖


  gemodereerd
 2. Wilde misschien niet meer terug naar NL!! Het is toch wat men veel en vaker zegt ”GELIEFD SURINAME”, alwaar jij je zich niet veilig voelt/ je eigen schaduw niet te vertrouwen/ bv. vrouwen worden aangevallen in een washok, bende met 12 inbraken, en zo kan ik 1000 en 1 opnoemen!! Let wel mensen! Het verstaan en praten van Nederlands doet bijna een ieder, alleen is de vraag of ze dat wel goed begrijpen!! Dus IK HEB HIER OVER SU!!!!!! Jawel het geliefd SU!!!!!


  gemodereerd
 3. debby , jij bent een sadist , verdomd weet jij wat er die tiener zijn hoofd speelde , jij hebt geen respect voor het leven van een andere


  gemodereerd
 4. Goedemorgen,
  Wat gebeurt in mijn lobie sranang mensen maken elkaar af alsof het een gewone zaak is geworden. Het lijk alsof mensen geen geduld meer hebben met praten dialoog aangaan alleen maar haat en wrok wel jammer hoor. We waren altijd vrede lievend naar elkaar toe maar alles is veranderd. God Bless jullie daar in mijn lobie sranang binnenkort weer op visite.


  gemodereerd
 5. Hij wilde niet terug naar tering koude ellendige nederland een boom was veel te hoog voor hem, dus ging hij in een aanbouwde zijnde woning zelfmoord plegen, ergens kan ik hem wel begrijpen als ik in nl zou geboren zou ook zoiets doen nl rot ellendig land. Ik wacht op mijn dierbare triest overleden familielid die hulp voor mij gaat sturen zodat ik eindelijk weg kan uit koude ellendige tering nederland. Koffers half al ingepakt. Ik wacht op seintje.


  gemodereerd
 6. Sandra: Ik wacht op mijn dierbare triest overleden familielid . Sandra je gaat dan straks ook zelfmoord moeten plegen want je ticket zal nooit komen . Ben jij een kind van 4jaar soms dat je het van je familie moet hebben ? Je bent echt zielig jij . Ik had al het vemoeden dat je een kind van 4 jaar bent gezien jouw reactors .


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES