Lid BBS schiet buurman dood te Flora

8
Schietpartij met dodelijke afloop te Flora

Een lid van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) heeft vanmorgen een man doodgeschoten. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de doodgeschoten man een buurman is van de BBS’er.

De schietpartij vond plaats aan de Ojamastraat te Flora. Het slachtoffer kwam ter plaatse te overlijden.

De BBS’er Diego U. is inmiddels door de politie naar politiebureau afgevoerd ter voorgeleiding. De weg is afgesloten in verband met het onderzoek (foto). Over het motief en/of de aanleiding voor de schietpartij is nog weinig bekend.

De verschillende instanties en eenheden van de Surinaamse politie zijn ingeschakeld om ter plaatse onderzoek te plegen.


8 REACTIES

 1. Met een houwer kun je niks met iemand met een vuistvuurwapen. Ma yu sabi toch te yu abi dong dikatie yu e ka wang djeep
  gemodereerd

 2. Hoe komen dit soort mensen door de keuring heen vraag ik me wel eens af.

  Iedere boerelul loopt met een wapen rond.
  gemodereerd

 3. Het zoveelste bewijs, dat Surinamers niet te vertrouwen zijn met wapens. Verbied het bezit en maak een wet, dat ze verplicht op het werk (kazerne bureau) achter gelaten dienen te worden. Worden ze (hoewel je dit gezien de corruptie nooit weet) ook minder gestolen.
  gemodereerd

 4. Wanneer alle idioten een wapen krijgen dan krijg je dit soort gedonder. Wat nu als de familie van de overledene die van de BBSer aanvallen. Dit is het begin van ellende.
  gemodereerd

 5. Goed zo!! maken jullie je maar elkaar af!! Zo hebben wij meer zuurstof!!! Als ik zeg jammer!! wat heb je daar naar??!! Dus massaal elkaar afmaken!!
  gemodereerd

 6. Volgens andere berichten rende hij achter het slachtoffer aan. Geen sprake dus van noodweer. Gewoon een moordenaar. Is er bij zijn indiensttreding een psychologische test gedaan?
  gemodereerd

 7. Je gaat een steen op die man gooien. Je zoekt het zelf. Die man is pcs patient maar had genoeg verstand om weg te rennen na zn daad. Dus zo gek was hij niet. Die BBSer is fout geweest om op zn erf en in zn huis te gaan.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.