Bende verantwoordelijk voor 12 inbraken aangehouden

12
Bende verantwoordelijk voor 12 inbraken aangehouden
V.l.n.r. de 41-jarige A.M., de 27-jarige K.C., de 22-jarige K.P., de 23-jarige R.T. en de 22-jarige F.D

De politie in Suriname heeft de afgelopen dagen deze vijf mannen in Commewijne aangehouden, die deel uitmaken van een inbrekersbende. De aanhoudingen werden verricht door een gemengd team van Regio Oost en Recherche Oost.

Drie van de mannen zijn van Guyanese afkomst, de andere twee Surinaams. Het gaat om de 41-jarige A.M. en de 23-jarige R.T. van Surinaamse afkomst en van Guyanese afkomst de 22-jarige F.D., de 27-jarige K.C. en de 22-jarige K.P. die de mannen rondreed.

Drie mannen werden donderdag aangehouden en de twee anderen op vrijdag, op verschillende locatie in het Ressort Meerzorg. Na hun aanhouding hebben ze toegegeven betrokken te zijn geweest bij 12 inbraken.

Alle vijf verdachten zijn in verzekering gesteld. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.


12 REACTIES

 1. 12 inbraken toegegeven, dus het werkelijke aantal zal wel ruim 24 bedragen. Voor langere tijd achter slot en grendel plaatsen.
  gemodereerd

 2. Die kut Guyanesen beginnen een ware plaag te worden in Suriname. Zet ze op de boot vanuit nickerie en gooi ze halverwege de Corantijn in de rivier. Natuurlijk met gewicht aan hun poten.
  gemodereerd

 3. Jammer maar OM zal deze beesten over 4weken weer vrijlaten.
  @filia….het is niet nu dat guyanezen criminelen zijn. In de jaren 80/ 90 waren hun de rivers, moordenaars etc etc. Daarna hadden we een hele tijd geen last van ze. Ik denk dat er nu een heleboel zijn vrijgelaten uit de gevangenis van guyana en zijn naar su gekomen om hun stronterij uit te halen. Ik weet zeker dat ze illegaal hier zijn.
  Ps….de goede guyanezen niet nagesproken hoor want er zijn heeel wat hier die hard werken en waat we geen last van hebben..
  gemodereerd

 4. Kijk, eindelijk een multi-etnische boevenbende. Suriname gaat “vooruit”. Ik mis een chinees maar die beroven je in hun winkel met dure prijzen.
  gemodereerd

 5. Nickerie heeft last van ratten. En Suriname heeft steeds meer last van Guyanese ratten. Met de komst van de brug zal er een hele ratteninvasie plaatsvinden. Zo komt Guyana wel erg gemakkelijk van hun uitschot en plaag af…
  gemodereerd

 6. laatstaan asl die brug er is, dan is het dwijlen met de kraan open.
  dam kunnen ze na hun daad gelijk vluchten
  gemodereerd

 7. In Nederland zouden ze zegggen…

  Guyanesen zijn de nieuwe Marokkanen!

  Allemaal tuig, komen alleen maar om te stelen.
  gemodereerd

 8. In het openbaar op het onafhankelijk plein, ophangen !
  En daarna in een open vrachtwagen laten bungelen,
  en door de straten van het boevenland rondrijden.
  Laat zoveel mogelijk mensen dit zien, misschien
  schrikt het af, en de andere geboefte zich zullen terug trekken.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. je moet geen brug bouwen , je kunt beter een hekwerk van 10 m hoog bouwen ,en schrikdraad erom heen , de kosten zullen minder zijn dan die brug , en je moet in de haven en in de luchthaven nog strenger controleren , op alle buitenlanders , ook uit Europa
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.