dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit SurinameAutowrakken langs de Sophia’s Lustweg verwijderd

Autowrakken langs de Sophia’s Lustweg verwijderd

-

Does Travel - naar Suriname

De buurtmanager van Kwatta-West, brigadier van politie Shatish Badal en districtssecretaris Serwan Ramsukul hebben in opdracht van districtscommissaris (dc), Mohamedsafiek Radjab twee autowrakken langs de Sophia’s Lustweg verwijderd. Dc Radjab neemt voorlopig waar voor zijn collega.

De eigenaar had de autowrakken langs de weg geplaatst, die hinder en gevaar voor weggebruikers zorgden. Afgelopen maandag is de eigenaar aangemaand door de buurtmanager. Hij beloofde uiterlijk dinsdag de wrakken te zullen verwijderden.

Woensdag is men geweest en het blijkt dat hij geen gevolg hieraan heeft gegeven. De autowrakken werden na afstemming met de eigenaar op zijn erf geplaatst. Deze man moest de sleepkosten uit zijn eigen zak betalen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Het wordt steeds erger met de autowrakken op bermen en andermans nog niet bebouwde percelen. Iedereen speelt monteur en/of ‘zakenman’, maar de rotzooi laten ze voor een ander. Die troep zorgt voor ratten en ander ongedierte. Moest deze man, naast de sleepvoeten, ook nog een flinke boete betalen? I hope so.


  gemodereerd
 2. Dc/buurtmanager Paramaribo Noord-Oost
  wanneer volgt de Johannes Vermeerstraat hoek Jozef Isrealstraat?


  gemodereerd
 3. wat een teringzooi , hij hoeft alleen de sleepkosten te betalen , was een boete van 100 000 SRD ook niet op zijn plaatst


  gemodereerd
 4. ” De autowrakken werden na afstemming met de eigenaar op zijn erf geplaatst” . In andere landen worden de wrakken meegenomen en op de schroothoop gedumpt. In suriname alleen verplaatsen ze het probleem naar het erf. Zo leer he het volk ook niet om hun erf schoon te houden. Dit soort rommel brengt ongedierte met zich mee en is een last voor de buurt. Ai boi sranan…..zelf de buurt managers denken niet na


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES