woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOuder echtpaar uit Nederland overvallen in woning

Ouder echtpaar uit Nederland overvallen in woning

-

Does Travel - naar Suriname

Een ouder echtpaar dat met vakantie in Suriname vertoeft, is afgelopen nacht rond 04.00u in hun woning aan de Ramramweg, een zijstraat van de Kwattaweg overvallen en beroofd.

In gesprek met Waterkant.Net zegt de 70-jarige hoofdbewoner S.B. dat hij zelf in diepe rust was en zijn 65-jarige vrouw wakker werd om naar het toilet te gaan. De vrouw werd plotseling vastgepakt door twee criminelen die de woning waren binnengedrongen. Ze moest de rovers aanwijzen waar het geld en de waardevolle spullen waren bewaard.

Een van hen kwam in de slaapkamer en wekte de heer des huizes. Hij werd meteen met een laken gekneveld.

De rovers maakten volgens de benadeelde S.B. ongeveer 500 euro en 13.000 SRD buit. Daarnaast gingen ze ervandoor met drie mobiele telefoons, een telefoon oplader, schoeisel, een Nederlandse pinpas en sieraden.

Volgens de benadeelde hebben de daders zich de toegang tot de woonruimte via een achterraam verschaft. Ze hebben het dievenijzer daarvan geforceerd. De man zegt dat de rovers kennelijk eerder in het huis zijn geweest. Ze waren bekend met de vertrekken. De senioren liepen geen letsel op.

“Bijkans drie jaar terug was er al in het huis ingebroken, waarbij een televisie en nog andere apparatuur waren weggenomen”, vertelde S.B. aan de redactie. De politie van Kwatta werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek. Van de rovers ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Welkom in Suriname!
  “Land van bedorven melk en beschimmelde honing!”

  De bananenrepubliek met een hindoestaanse president, die vooral zijn eigenbelang dient, een ‘wakaman’ vice-president, die zich boven alles verheven voelt en waar zelfs de politie niet meer veilig is!


  gemodereerd
 2. Daarom voor mij nooit meer su. Ik reis veel en zo erg als in Su nergens gezien. Ze graven zo een kuil voor zichzelf. Het land gaat verder naar zijn ondergang.


  gemodereerd
 3. Daders opsporen en vermalen, voor de hongerige honden. Maar dit mag ik waarschijnlijk niet schrijven, van de redactie!
  Oké, daders opsporen en in de watten leggen, want het is een prestatie! Oké deze MPP afslachten allemaal, kijken jullie maar als jullie mij willen blokkeren is ook goed! Jammer maar jullie zijn de baas, dat willen jullie horen toch ???? Als deze soort klootzakken in mijn huis binnen dringen, en ik snap ze, gaan
  ze allemaal met een kadaver wagen weg!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. zijn het Nederlanders of Surinaamse Nederlanders , maar die boeven hebben zeker informatie gehad , als u weer terug bent in Nederland ga naar de pers dat ze een stuk schrijven dat niemand naar Suriname moet gaan voor vakantie , het is een rovers land


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES