dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan in slaap verrast door zes criminelen

Man in slaap verrast door zes criminelen

-

Does Travel - naar Suriname

Zes criminelen hebben donderdag in de vroege ochtend een gewapende roofoverval gepleegd in een woning aan de Janestraat, een zijstraat van de Liliandaalweg in Suriname.

Volgens de benadeelde Eddy (39) was hij in diepe rust, toen hij door gestommel wakker werd. Kort daarna werd de deur van zijn slaapkamer ingetrapt en stonden bijkans zes mannen gekleed gingen in het zwart in zijn kamer. Drie van de zes mannen waren gewapend met vuistvuurwapens.

Ze rukten de halsketting van de aangever weg en haalden daarna zijn slaapkamer overhoop. Ook maakten de rovers een damestas met persoonlijke spullen buit.

De rovers hebben zich via het dak toegang tot de woonruimte verschaft. Na de daad verlieten ze de plaats te voet. Ze zijn richting de Goedehoopweg gerend. De politie van Latour was ter plaatse voor onderzoek.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. echt met zes man een man beroven , wat een stelletje lafbekken , als ze opgepakt worden aan elkaar ketenen dat ongedierte en een mars lopen door het centrum en de waterkant laten schoonmaken , en men hoeft niet te zeggen van mensonwaardig kijk goed dit zijn geen mensen maar ongedierte


    gemodereerd
  2. Mooi he?? Van de daders ontbreekt nog elk spoor.!! Alsof de daders staan wachten om opgepakt te worden!!!!!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES