zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Kanhai vertelt niet de waarheid over Van Haperen'

‘Kanhai vertelt niet de waarheid over Van Haperen’

-

Does Travel - naar Suriname

Advocaat van de hoofdverdachte Bouterse in het 8 december strafproces, Irvin Kanhai, heeft niet de waarheid verteld over getuige Peter van Haperen. Volgens Kanhai zou het gaan om een ‘onafhankelijke’ getuige. Van Haperen was echter getuige à decharge voor Bouterse.

Een getuige à decharge geeft in het algemeen ontlastende verklaringen voor de verdachte. In dit geval herhaalde Van Haperen de valse beschuldigingen van de daders tegen hun slachtoffers, als zouden zij een coup hebben willen plegen.

De 8 december slachtoffers André Kamperveen en Jozef Slagveer werden gefolterd onder aanvoering van Bouterse om deze valse verklaringen voor radio en televisie voor te lezen.

In 2006 dook Van Haperen op in het Nederlandse televisieprogramma Tros Opgelicht als nepadvocaat die Nederlandse pensionados in Spanje voor tienduizenden euro’s had opgelicht.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. De deken van de orde (als hij zijn werk serieus neemt en nog in staat is om toezicht te houden zonder hiervoor tjoekoe te ontvangen) moet deze meester in de rechter gewoon voor een paar jaren laten opnemen in een opvangtehuis voor daklozen want zo loopt en ziet hij eruit. En is het niet op basis van zijn leugens dan wel op basis van verwaarlozing van zijn huisdieren. Irvin, luister je moet je werk als een integer persoon doen want het volk heeft veel leed ervaren en ondervindt nog steeds de ellende van de fascisten. Het is voor mij nog steeds een bron van ergernis dat je deze lui probeert vrij te pleiten van de misdaden die zij hebben begaan. Het wordt tijd dat jij schoon schip maakt.


  gemodereerd
 2. kanhaai verteld leugens , en bouterse ook , zijn het vrienden soms , nou die bouterse heeft vandaag zich zelf in de vingers gesneden , en zal natuurlijk op 31 januari niet op de zitting zijn , zijn vriend zal wel weer een briefje mee krijgen van een nep arts dat de heer bouterse in de lappenmand ligt
  hij dacht met van haperen en xenos een troef in handen te hebben , maar deze twee getuigen vertelden wat anders dat bouterse had gewild , bouters jij bent een grote leugenaar , maar dat weet iedereen hier in Suriname , maar ook buiten Suriname al 42 jaar
  vandaag is het duidelijk geworden dat jij wist dat de dat de 15 echte Surinaamse mannen geëxecuteerd zullen worden , en jij hebt zeker de opdracht gegeven


  gemodereerd
 3. Barbamang moet hangen. Net als de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D. Vieze vuile leugenaar. Opruimen die paarse criminele corrupte boevenbende uit ons land Suriname.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES