Drugsdealende militair loopt schotwond op bij aanhouding

7
Gewond afgevoerde arrestant

De verdachte die gistermiddag tijdens een wilde achtervolging een schotwond opliep in Paramaribo, is de 27-jarige militair Ricky W. Hij stond op het punt om marihuana aan twee mannen te verkopen in de omgeving van de Kwattaweg in Suriname. Tijdens de deal merkte de militair op, dat hij in de gaten werd gehouden.

Hij besloot te vluchten in een wit gelakt voertuig (foto onder) en werd meteen achterna gezeten door de politie. Tijdens de vluchtpoging gooide de militair marihuana uit het voertuig, hetgeen werd achterhaald door de politie.

Tijdens de achtervolging loste de politie enkele waarschuwingsschoten om de verdachte op andere gedachten te brengen. Omdat dit geen effect had schoot de politie daarna gericht op het voertuig waarbij de militair werd geraakt. Op de kruising van de Fajalobistraat en de J.A. Pengelstraat kwam zijn voertuig uiteindelijk tot stilstand.

Een ambulance werd ingeschakeld om de militair naar het ziekenhuis af te voeren voor verdere verpleging. In het belang van het onderzoek werd hij overgedragen aan de Surinaamse Militaire Politie terwijl de twee andere verdachten aangehouden werden en naar het bureau afgevoerd werden ter voorgeleiding.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.


7 REACTIES

 1. Per direct ontslag aanzeggen en voor langere tijd opsluiten. Berokkent het leger heel veel schade/schande.
  gemodereerd

 2. En nu…

  Weg baan, geen inkomsten, weg toekomst.
  En nu maar aan iedereen uitleggen waarom dat je niet meer in het leger zit.

  En dat alles voor potentiële verkoop van twee zakjes troep.

  Zegt veel over het IQ van de militair.

  Gedoemd om te mislukken deze idioot.
  gemodereerd

 3. Waarom voelt de Surinaamse politie zich nog steeds geroepen om mensen, die zich inlaten met marijuana, te behandelen als grote criminelen en hen te beschieten met vuurwapens?
  gemodereerd

 4. minister van defensie , dit is een rotte appel , u weet toch wat er met deze rotte appel moet gebeuren , of loopt dit met een sisser af
  gemodereerd

 5. Wat moeilijk voor de goede agenten, dat er criminele onder hun bevinden.
  Zo worden ze ook in gevaar gebracht.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.