Verdachte bij achtervolging geraakt door politiekogel

3
Verdachte bij achtervolging geraakt door politiekogel

Deze man werd vandaag aan het einde van de middag, tijdens een wilde achtervolging door de politie in Suriname, geraakt door een kogel.

Volgens ooggetuigen reed de verdachte in een Mark 2 met een hoge snelheid in de Fajalobistraat en werd achterna gezeten door de politie in een privé voertuig.

Tijdens de achtervolging loste de politie enkele waarschuwingsschoten waarna er gericht op het voertuig werd geschoten. Op de kruising van de Fajalobi- en Pengelstraat kwam het voertuig van de verdachte tot stilstand voor een inrit.

De man bleek te zijn geraakt door een politiekogel en werd aangehouden door de politie.

Een ambulance werd ingeschakeld waarna de verdachte onder politie begeleiding naar het ziekenhuis werd gebracht. Zijn voertuig werd doorzocht door leden van de Surinaamse Narcotica Brigade, die belast zijn met het onderzoek.

De auto is daarna door een sleepwagen naar de berging gebracht. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

De geraakte man wordt afgevoerd met een ambulance.


3 REACTIES

 1. waarom een ambulance , je had die verdachte ook kunnen ophalen met een vuilniswagen , en direct naar de stort , de ratten en awaries en andere opruimers redden zich wel
  gemodereerd

 2. Altijd maar half werk en halve artikelen van onze journalisten. waarin niet meteen erbij vermelden waarom de mark x werd achtervolgd! De burgers willen graag weten wat er zicht afspeelt in het land. Volledige artikelen dragen ook bij aan het veiligheidsgevoel waar JUSPOL hun mond van vol heeft.
  Ook updates over zaken die in de media zijn verschenen, zou fijn zijn.
  want journalisten gooien maar wat in de krant en zijn er verder klaar mee….dat is slechte werk. Julie moeten leren om te gaan “dieken” in zaken ( op zn Surinaams gezegd).
  Want teh wan action deh, we long go nanga camera man en alle ambarang erom heen maar dan oen k’ba toe….op naar de volgende action. Ga ook met camera man etc om updates te halen van zaken, dan doe je pas goed werk. Weh go tek soso update na dada nange dodo…heel veel mensen willen niet naar die idioten luisteren want den e tak soso rommelen proclameren rassen haat
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.