maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSeniore burger bij woningroof mishandeld door criminelen

Seniore burger bij woningroof mishandeld door criminelen

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een woning aan de Sir Winston Churchillweg in Suriname is een 62-jarige man vanmorgen rond 08.30u overmeesterd en mishandeld door vier criminelen.

Het slachtoffer was in zijn buitenkeuken bezig eten voor de honden klaar te zetten. Plotseling werd hij aangevallen door de verdachten. Volgens de man waren de rovers gemaskerd en gewapend met vuistvuurwapens.

De woning die voorzien is van dievenijzer en camera beveiliging, werd doorzocht waarna de mannen de plaats verlieten met een buit bestaande uit bedragen in valuta en SRD. Daarnaast werden ook een jachtgeweer, een vuistvuurwapen, een mobiele telefoon en een tablet weggenomen.

De beroofde man die op z’n hoofd was geslagen, werd gekneveld achtergelaten. Het slachtoffer kon zich bevrijden en stelde een familielid op de hoogte, die poolshoogte nam. De politie werd gealarmeerd die op zijn beurt een ambulance inschakelde voor het gewonde slachtoffer, dat door de mishandeling een barst aan hoofd opliep en klaagde van pijn over zijn hele lichaam.

De man werd per ontboden ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd voor verdere medische hulp. Het is niet bekend hoe de verdachten de plaats hebben verlaten. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. De honden van de man lijken Surinaamse politici wel; we zorgen ervoor dat ze een Lekker leven hebben, maar wanneer het erop aankomt, doen ze niet waar we ze voor betalen of te vreten geven.


  gemodereerd
 2. Je hebt honden, dievenijzer en camera’s en je wordt beroofd.
  Waar is Gayadien zijn bek nu?? Hij moet beroofd worden.
  Sur is in 2 jaar 100x onveiliger dan onder regering Bouterse.


  gemodereerd
 3. Daarom zeg ik shoot to kill.
  Geen enkele genade met rovers.
  Je bent al verkeerd bezig.
  Mishandel niemand


  gemodereerd
 4. Inderdaad onder Bouterse was Suriname voor ons een veilig land, maar vind het nu niet meer veilig ons huis lijkt langzamerhand wel een gevangenis met al tralies


  gemodereerd
 5. Debby!! in bouta tijd zijn er meer dan 100den mensen afgemaakt En onder deze regering geen! sakasak t..f yu!! denk a tori!! Dank zij door jou held is er dievenijzer ingevoerd!!! Niemand is zelfs thuis bij hun veilig!! Maar ach ja!! jou soorten en vooral jij gaat het niet snappen!! daar zijn jullie voor geboren!! zit gewoonweg in jullie aard!! en vooral jij!! Hopelijk komt er een Hyena een keertje achter je aan, dan wil jou dan heel graag horen ijlen!! da yepi no de moro!!!


  gemodereerd
 6. debby , vuile rat , wat heeft jou liefje ddb en die gayadien met deze laffe overval op een seniore burger te maken , debby het zijn jou vrienden hier die oude mensen beroven , mishandelen of vermoorden , die wapens kunnen ze gekregen hebben van jou lover ddb , o ja dan heeft jou vriend ddb er toch mee te maken , allemaal opsluiten die gasten


  gemodereerd
 7. debby , die ratten vrienden van jou zullen eerst wel die honden vergiftigd hebben ,
  bij onze buren hebben ze vorig jaar ook de honden vergiftigd , maar onze buur is pienter en had overal rattenvallen geplaatst , vergrote muizenvallen , nou die inbrekers zaten vast genageld , en moesten uit die klemmen gehaald worden door de brandweer , nou debby deze vrienden van jou zullen nooit meer honden vergiftigen , en zullen door hondengeblaf al het hazenpad kiezen


  gemodereerd
 8. Die honden hebben hun werk niet gedaan.
  Grappige van dit verhaal is dat Surinamers beroven Surinamers.
  En toch heb je een paar Surinamers die daarin onderscheid gaan maken.
  @Debby Dat dit gebeurd was al te verwachten. Als je als land je eigen broekriem niet kan ophouden. Gaat jou bevolking het voelen. En ja Bouterse is daar ook medeoorzaak van als hij op de bestuurders stoel zat.

  Laten we meer van elkaar houden en geen reden zoeken wat ons scheid.


  gemodereerd
 9. @Debby
  Sur is in 2 jaar 100x onveiliger dan onder regering Bouterse.

  Komt door al dat gespuis dat nu uit het bos komt kruipen!


  gemodereerd
 10. @Debby 4 januari 2023 Bij 15:22
  …Sur is in 2 jaar 100x onveiliger dan onder regering Bouterse.

  Blijkbaar hebben ze aan Bouterse een goede leermeester gehad. Die beroofde mensen niet alleen van hun spullen, maar vooral van hun leven. O ja, hij is er door God neergezet, dan mag het!
  Welterusten Debby!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES