Man steelt telefoon en geld uit woning van oma

5

Een 32-jarige verdachte in Suriname heeft afgelopen week een mobiele telefoon en 1.500 SRD gestolen uit een woning van een bejaarde vrouw, die hij als oma kent.

De aangeefster ontdekte na enige tijd dat haar mobiele telefoon nergens in de woning te vinden was. Ze kreeg de verdachte Maizo P. als enige bezoeker thuis en had daarom sterk het vermoeden dat hij degene moest zijn die het geld en de telefoon heeft ontvreemd.

Volgens de aangeefster was haar telefoon haar enig communicatiemiddel om met haar familie in contact te blijven. Ze vindt het vreselijk erg dat de verdachte, die als kind reeds thuis bij haar kwam, tot deze daad is overgegaan.

Het lukte de familie uiteindelijk om de verdachte aan te houden en naar de politie van Latour over te brengen.

Bij de voorgeleiding gaf Maizo toe de telefoon en het geld te hebben gestolen. Hij heeft de telefoon voor 2.000 SRD verkocht in de binnenstad. De opbrengst heeft hij samen met het ander geld ten eigen bate aangewend.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Maizo in verzekering gesteld.


5 REACTIES

 1. Maizo is een ondankbare hond! Sluit zn mars op en laat hem, onder toezicht, percelen gaan schoonmaken voor srd 1 per perceel…totdat hij al t geld bij elkaar heeft gewerkt om een andere telefoon voor oma te kopen.
  gemodereerd

 2. Matzo, is een ondankbare schurftige hond. Die vrouw heeft hem liefde gegeven, gevoed en gekleed en dan doet hij haar dit aan. Ook voor hem geldt dat hij ratten in nickerie moet gaan vangen, met de hand. Als hij honger heeft vreet hij maar een rat en kan deze doorspoelen met het water terplaatse.
  gemodereerd

 3. Oma had in een ratelslang vertrouwen!! De kleine slang was op een gegeven moment groot genoeg geworden om haar te bijten!! een echte Labaria!!

  Debby het is jou soort!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.