zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameAangepast regionaal vliegschema SLM in 2023

Aangepast regionaal vliegschema SLM in 2023

-

Does Travel - naar Suriname

Voortgaand op haar herstelprogramma, zal in de periode 26 maart 2023 – 5 november 2023 het regionaal vliegschema van Surinam Airways worden aangepast met o.a. verhoging van de frequentie op de route Paramaribo – Georgetown – Miami v.v. (PBM-GEO-MIA) 3 x per week; Her-introductie van de vluchten naar en van Paramaribo – Port of Spain – Curaçao v.v. (PBM-POS-CUR) 2x per week; Paramaribo – Aruba v.v. (PBM-AUA) 2x per week.

Met deze extra capaciteit speelt Surinam Airways in op de vraag naar een verruiming van afreismogelijkheden, meldt het bedrijf.

Bekijk het Surinam Airways vliegschema op de website en boek uw vlucht online via www.flyslm.com, de callcenter van Surinam Airways op het telefoonnummer 465700 tst 241 / 244 of via een van de erkende reisagentschappen.

Klanten kunnen ook vlucht informatie opvragen en tevens een vlucht boeken via whatsapp (597) 8941922 (alleen berichten ma – vrij 08:00 – 16:00 uur)

“Surinam Airways is verheugd een bijdrage te mogen leveren aan verbetering van de reiservaring. Hiermee wordt verder inhoud gegeven aan het herstelplan welke moet leiden tot verbreding van de verdiencapaciteit en gezondmaking van ons bedrijf”, aldus het bedrijf in een communiqué.

Zie onderstaand het aangepast Regionaal vliegschema:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. 1 vliegtuig en 7dagen vliegen van hot naar her. Is er werkelijk zoveel vraag op al die routes en wanneer is er dan tijd voor onderhoud. Dus reizigers het wordt weer oponthoud door vertragingen. Bij de SLM denken ze dat ze een geweldige speler in de luchtvaart zijn, waarom niet een tweede toestel regelen.


  gemodereerd
 2. De SLM blijft mij steeds verbazen,kikt en leest het hier.
  Route (PBM – GEO)(vlucht # 421) op de vrijdag en de
  Zaterdag. Vertrek tijd 0:600 hrs en aankomst 0;545 hrs.
  Nou weet ik niet of het dezelfde dag is, of is het de dag daarop!

  sari tori
  Jacko


  gemodereerd
 3. Waarom pas gaan vliegen in maart?
  Wat gebeurt er met het toestel tot die tijd?
  Elke dag niet vliegen kost alleen maar geld voor een toestel geleased voor een half jaar.


  gemodereerd
 4. ik wil vliegen naar Cuba met vakantie. ticket retour Paramaribo Cuba ongeveer €1300,-
  ticket Amsterdam Cuba ongeveer €400,-
  zelfde shit Paramaribo naar dominicaan republiek of naar Colombia
  Dit te danken aan Surinaams overheid samen met slm


  gemodereerd
 5. He Jacko, fa wako.
  Het tijdsverschil tussen Suriname en Guyana is 1 uur; in Su is het 1 uur later dan in Guyana.
  Daar heeft het mee te maken.
  Lees dus: Vertrek Surinaamse tijd 06:00 hrs en aankomst Guyanese tijd 05:45 hrs. (een vliegreis van 45 minuten)


  gemodereerd
 6. Surinamers zullen meer in geloof in eigen kunnen moeten krijgen. Hieraan zal gewerkt moeten, worden en hiervoor zijn voorbeelden ondernemingen, geslaagde Surinamers uit en in Suriname nodig.

  Voorbeeld:
  Zie Staatsolie Suriname,
  Voorbeeldfiguren oa in de topsport,
  Goede scholing/ HBO en Uninversiteit die goede managers opleidt. Niet te veel kletsen, maar handen uit de mouwen en aan je skills je leven lang blijven werken, internationaal.

  Dat moet de Surinamers vertrouwen geven.

  Waar liggen de kansen, welke mogelijkheden, welke uitdagingen biedt Suriname?
  Kansen in de land, houtverwerking/een onderneming als Buynzeel Suriname weer opzetten, maar nu geleid door Surinamers ( korte en midden lange en lange termijn). De ondernemingen zijn er al, alleen zal deze moete upgraden en het kost geld en de juiste mensen met de juist houding. In Suriname zijn ze er niet. Er zal wel kennis zijn, maar de ego’s zijn niet om over naar huis te schrijven. Hebben weinig of niets bereikt en willen scoren met hun opleiding, maar prestatie, nada notie, neks, nul, corrupt tot op het bot. Ook met hun gekochte diploma’s willen ze imponeren. Laag allooi, zonder enige enige schaamte gevoel. Ook in de politiek lopen ze rond en zitten op posities, waar ze niets van bakken.

  Suriname zal deze personen uit het buitenland moeten halen, oa Nederland, België. Ook gepensioneerden/ Surineds die hebben gepresteerd en ervaring hebben in Nederlandse ondernemingen, Overheid.

  Samenwerking met de Universiteit van Wageningen, hierdoor kunnen top producten worden gemaakt en op de markt worden gebracht.

  Hiervoor is ook nodig goede infrastructuur, ICT, transport en logistiek, opslag op de Sedney rivierhaven, op Zanderij, distributie, goed opgeleide personen.

  Ook zullen de leerlingen op MBO -niveau goed moeten worden opgeleid. Ook het verkopen van producten en deze aanbieden is een vak apart om deze op de markt te brengen.

  Surinamers moeten heropgevoed worden, want de hele Surinaamse Maatschappij is in verval geraakt, gedrag, moreel, discipline, vertrouwen, ondernemen, handen uit de mouwen op een efficiënte methode werken, doelen willen realiseren. Dit zal veel tijd kosten, want een boom die verkeerd/schijn is gegroeid kan je niet meer recht op laten staan. Deze kan je maar beter omhakken en zal er met jonge Surinamers aan deze doelen moeten werken. Hierdoor zal het wel op zijn minst 8 jaren kostenduren voor dat leerlingen die nu in groep 8 van de lagere school zitten op MBO -niveau na een 4 jaren opleiding een MBO-opleiding met succes in deze sectoren hebben behaald en kunnen worden ingezet.

  Als je letten dat we nu in het jaar 2023 leven, zal het dus op zijn minst, in het jaar 2031 voordat die geschoolde beroepsbevolking er is.

  Surinamers, politiek, de regering, onderwijs zullen daarom beleid moeten maken Surinaamse leerlingen kansen te bieden in mogelijkheden waar de uitdagingen zijn. Ook de plannen voor coöperaties zullen moeten worden gemaakt. Samen werken, samen sterker.

  Ook de SLM zou haar medewerkers op de diverse werkplekken goed moeten opleiden en er zorg voor te dragen dat het niet een waterhoofd is.

  Suriname moet gaan werken, met de juiste mensen op de juiste plekken, waardoor de uitdagingen die er zijn goede rendement voor de Surinamers bieden. Dit ontbreekt of is onvoldoende ontwikkeld in Suriname. Hierdoor wordt er niet genoeg valuta verdiend met de mogelijkheden van de natuurlijke rijkdommen voor de Surinamers.

  Surinamers moeten naar hun beste ondernemingen, goed geschoolde werknemers in de etalage zetten en hiermee naar grotere hoogten brengen.

  De criminelen in Suriname moeten keihard worden aangepakt, want die houden de vooruitgang van Suriname op. Eenvoudig zal dat niet worden, want eigenlijk zal hierdoor heel op zijn minst de helft van de Surinaamse politici en werkende Surinamers moeten worden opgesloten.

  Hoe het zo ver gekomen is, komt door het kolonialisme en eigen belang van Surinamers die het voor het zeggen hebben gehad in de politiek, de staatsgreep van ddb en 15 soldaten op 25 Februari 1980. De mentaliteit van de Surinamers, 7 even, voor de overheid willen werken, Sinds het statuut is er niet een goede plan gemaakt voor het Suriname om het een eigen weg te laten volgen, maar liepen we te veel aan het handje van Nederland. We waren te veel afhankelijk en waren niet echt bezig met onze eigen richting, plannen. De plannen die er waren hadden heel veel vraagtekens en de leiding was te zwak en de Surinamers waren nog klaar om hun eigen zaken te willen behartigen. Een zak met geld van Nederland die bepaalde waar zaken gekocht moesten worden bij de uitvoering van henk aron die de wens van eddy bruma om Suriname op 25 November 1975 uit te voeren, was heel dom. Het volk was gewoon verras en wist niet wat haar te wachten stond.

  Zowel Holland/Joop den Uil, Jan de Koning, Marcel van Dam, Bas de Gaay Fortman, jantje pronk, henk aron,enz hebben een te grote broek aan getrokken. Dit is de oorzaak dat alles zo fout is gelopen met Suriname. Vele zaken in Suriname waren vanaf het statuut tot 1975 nog onder de maat. De grote hoeveelheden bauxiet, Bruynzeel Houthandel Maatschappij, Wageningen Rijstonderneming, waren nog niet voldoende om Suriname onafhankelijk te maken. Valuta had Suriname meer dan genoeg ( fl. 0, 50 cent was fl. (1.00 gulden) maar er waren vele zaken niet in orde in Suriname. Suriname was niet in staat om goede wegen, bruggen, middelbare scholen, een goede universiteit te hebben, een Technische Hoge School en Surinaamse leerlingen goed op te leiden. De meeste moesten ook na de onafhankelijkheid nog voor studie naar Nederland gaan.

  Het Surinaamse politieke beleid en bestuur was ook nade, notie neks, poppenkast. De doelen waren niet gericht op productie en export. Suriname had geen enkele exportonderneming die valuta verdiende.


  gemodereerd
 7. dus voor 12 maart vliegt die kist niet , dus meer dan drie maanden levert het niets op , en de regering gaat zeker weer geld van het volk gebruiken om de lonen van die nietsnutters te betalen en alle overige kosten , bedankt regering , het volk gaat nog meer lijden , 2023 wordt een nog slechter jaar dan 2022 was , nogmaals bedankt regering


  gemodereerd
 8. Werkelijke vliegschema SLM straks:
  Maandag: vliegt niet want geen geld voor kerosine
  Dinsdag: Vliegt niet want president moet alweer naar conferentie
  Woensdag: Vliegt niet want technisch probleem
  Donderdag: Vliegt niet want weer geen geld voor kerosine.
  Vrijdag; Vliegt wel want gevuld met IPB-er die gaan shoppen in Miami
  Zaterdag: Vliegt niet want heeft SLM heeft geen lease kosten betaald
  Zondag: Vliegt niet meer want vliegtuig in beslag genomen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES