zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie zoekt man die zijn 32-jarige partner doodstak

Politie zoekt man die zijn 32-jarige partner doodstak

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname is op zoek naar deze man genaamd Dani J., die zijn partner de 32-jarige Lisa Charran in de vroege ochtend van zondag 1 januari zou hebben doodgestoken. Dit gebeurde aan de Koendjbihariweg te Nieuw Amsterdam, in het district Commewijne.

Het koppel had kort voor het geval een woordenwisseling. De eigenaar van de huurwoning waarin het koppel verbleef, bemoeide zich daarmee en beslechte de ruzie. De eigenaar ging hierna naar de winkel en bij terugkomst werd hij geconfronteerd met het triest geval.

De Surinaamse politie meldt dat uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de 10-jarige dochter van Lisa met haar zusje en broertje naar de televisie keken, toen het oudste kind plotseling haar moeder buiten hoorde gillen. Ze ging op het gegil af en bij die gelegenheid zag zij hoe haar stiefvader Dani J. haar moeder een aantal steekverwondingen toebracht met een scherp voorwerp.

Haar moeder zeeg vervolgens neer met het scherp voorwerp in haar hand, waarna de verdachte het hazenpad koos.

De politie van het bureau Nieuw Amsterdam kreeg op die bewuste ochtend een telefonische melding dat er een steekpartij op het voormeld adres had plaatsgevonden.

Bij aankomst op de locatie troffen de wetsdienaren een vrouwspersoon van Guyanese afkomst badend in bloed op de vloer in de garage met een scherp voorwerp in haar rechterhand aan. Het slachtoffer vertoonde geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast.

Het ontzielde lichaam van Lisa is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Aan de aanhouding van de voortvluchtige verdachte wordt gewerkt.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Met de zelfde scherpe voorwerp in de reet van de daders duwen en horizontaal doorheen halen!! Wat een klootzak zeg!! Nu de kinderen moeten eronder gaan lijden!!


  gemodereerd
 2. Gewoon de ballen van deze laffe dader afsnijden en aan de varkens voeren. Het jaar is pas 2 dagen jong en nu al 4 doden te betreuren.


  gemodereerd
 3. Deze man moet opgespoord worden en zijn ballen moeten wij tussen een bankschroef, kapot draaien.
  Het feit wil dat het mannelijke hormoon het beste in toom te houden is door de ballen weg te halen. Hoe pijnlijker des te effectiever het resultaat. Het geheel op de film zetten en overal vertonen. Ik garandeer dat binnen 6 maanden er geen geweld meer vanuit de mannen zal voortvloeien.
  En dan de straf voor de vrouwen die ook in staat het mannelijke geslacht het bloed onder nagels vandaan te halen….


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES